Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

program afiliere marketingulafiliat.com

Reguli, termeni și condiții pentru afiliați

REPUTAȚIA NOASTRĂ ESTE UNUL DINTRE CELE MAI IMPORTANTE LUCRURI PENTRU NOI. CA AFILIAT REPREZENTAȚI BRANDUL NOSTRU ÎN CONSECINȚĂ ESTE NECESAR SĂ RESPECTAȚI REGULILE ȘI CONDIȚIILE NOASTRE

A SE CITI CU ATENȚIE!

Programul de Afiliere MARKETINGULAFILIAT.COM este oferit de platforma Groove, cea mai completă platformă de all-in-one business de pe internet. Dacă ai un produs digital (sau chiar fizic) și vrei să-ți crești vânzările având propriul program de afiliere, îți recomand Groove cu cea mai mare încredere. Însă cu Groove poți face mult mai multe. Detalii în limba română despre platformă găsești aici.

Ne dorim o colaborare excelentă cu afiliații noștri fructuoasă de ambele părți, de aceea, ținând cont că promovând produsele noastre ca afiliat ne reprezentați pe noi și în consecință este în joc reputația noastră, avem reguli și limite bine stabilite pentru afiliați pe care vă rugăm să le respectați. Vă rugăm să citiți regulile noastre de pe această pagină indiferent de experiență, dar mai ales dacă sunteți la început în acest domeniu.

Prin alăturarea la programului nostru de afiliere sunteți de acord cu următoarele:

Plățile comisioanelor

Plățile afiliaților au loc bilunar, de două ori în fiecare lună, la mijlocul lunii și respectiv sfârșitul lunii (ziua 15 si ziua 28/30/31 a lunii). Comisioanele dumneavoastră sunt eliberate după minim 37 de zile din momentul în care se produce vânzarea (30 de zile + o perioadă tampon de 7 zile pentru a gestiona eventualele rambursări).

Plățile vor fi efectuate prin Paypal în contul dvs de Paypal și se vor efectua în echivalentul în EURO.

Plătim doar după 2 vânzări valabile. Pentru a putea să vă efectuăm plățile nu uitați să completați datele necesare plății în contul dvs. de afiliat. Pentru întrebări despre comisionul dvs. și/sau alte detalii nu ezitați să ne contactați pe e-mail [email protected].

Vânzări neaprobate

Nu cumpărați de pe propriul link de afiliat. Nu veți fi plătit. Programul nostru de afiliere nu este o reducere sau discount pentru achizițiile personale. Sistemul de detecție a fraudelor va detecta orice astfel încercări.

Deasemenea pentru vânzările ce au fost rambursate clienților nu se vor plăti comisioane.

Rețineri pentru returnări plăți

Din când în când, rambursările pot avea loc după expirarea perioadei de rambursare. Se întâmplă rar, însă dacă are loc o returnare a plății clientului produsă de procesatorul de plăți (Paypal) sau trebuie să rambursăm clientului după ce v-am achitat deja comisionul dvs., vom adăuga o returnare a comisionului la contul dvs. și vom reține acele sume din comisioanele dvs. actuale sau cele viitoare.

PRACTICI NEACCEPTATE

Vă rugăm să respectați întotdeauna regulile programului nostru de afiliere atunci când promovați produsele și serviciile noastre.

Unele metode de promovare sunt strict interzise. Folosirea unor metode de promovare interzise și neacceptate de noi poate duce la terminarea și rezilierea programului de afiliere și pierderea oricăror comisioane restante. Nu trebuie să utilizați următoarele metode de promovare:

1. Trimiterea de spam (email, etc) sau utilizarea "listelor sigure" de orice fel.

2. Oferirea de reduceri în bani sau altă formă persoanelor care cumpără prin link-ul dvs. de afiliat.

3. Folosind cuvinte negative precum „înșelătorie” sau "scam" în campania promoțională, postarea pe website-uri sau forumuri a unei recenzii negative sau postări/recenzii negative pe rețelele sociale.

4. Prezentarea eronată a produsului/ofertei noastre sau nerespectarea regulilor și reglementărilor aprobate.

5. Folosirea tehnicii "cookie stuffing".

6. Folosirea cardurilor de credit frauduloase.

7. Încurajarea achizițiilor în scopul exclusiv al calificării pentru un premiu (de ex: „Cumpărați doar varianta cu prețul cel mai mic și trimiteți-mi chitanța dvs. și, după 30 de zile, anulați și vă voi trimite bonusul meu”).

8. Recenziile de pe site-ul dvs. TREBUIE să conțină recenzii reale.

9. Nu cumpărați de pe propriul link de afiliat. Nu veți fi plătit, va apărea în sistem automat și vi se va închide contul de afiliat. Nu utilizați programul de afiliere ca reducere sau discount pentru achiziții personale.

Sistemul de detecție a fraudelor de pe platforma software Groove va detecta orice astfel încercări (da, programul de afiliere chiar face asta cu succes!); în plus echipa noastră face verificări regulate a tuturor afiliaților, în special a celor noi, pentru a întâmpina astfel de situații.

Premii și promoții

Toate premiile vor fi plătite în echivalentul în EURO, atât pentru Clasamentul afiliaților de top (cei mai buni, cu vânzările cele mai mari) cât și pentru celelalte Competiții pentru afiliați si/sau echipe de afiliați.

În timpul Competițiilor pentru afiliați, puteți face echipă cu alți afiliați pentru a vă califica premii. Nu sunt permise parteneriatele noi (pentru prima dată), puteți face echipă doar cu persoane cu care ați colaborat înainte pentru propriul dvs. produs. Trebuie să fiți cunoscuți în industrie ca parteneri de afaceri. Pentru calificare în Competiție ca și echipă, detaliile tuturor membrilor echipei trebuiesc trimise în scris la [email protected] înainte de începerea Competiției. Pentru comisioane va puteți asocia cu o echipă fără nicio restricție.

La Competițiile pentru lead-uri (potențiali clienți) sunt acordate afiliaților calificați, la discreția noastră, așa cum sunt afișate la momentul desfășurării ei. Pentru a vă califica pentru premiile Competiției de lead-uri, trebuie să fi fost în clasamentul nostru înainte. Trebuie să aveți o relație cu lead-ul pe care îl trimiteți, lead-ul nu este luat în considerare dacă a fost adus prin metode de publicitate plătită. Fără înregistrări stimulative. Premiile pentru lead-uri vor fi plătite numai dacă lead-urile în ansamblu performează în conformitate cu normele de conversie, nu trebuie să fie trafic „junk”.

În caz de egalitate, valorile premiilor pentru afiliații aflați la egalitate vor fi adunate și împărțite la numărul total de afiliați în mod egal. De exemplu, dacă există o egalitate pentru primul loc cu trei membrii, premiul pentru primul, al doilea și al treilea loc va fi totalizat și împărțit la trei, apoi următorul afiliat cu cele mai mari câștiguri câștigă locul al patrulea.

Instrumente de promovare

Puteți să utilizați orice materiale promoționale pe care le punem la dispoziție pentru dvs. în Panoul de Administrare unde se găsesc instrumentele pentru afiliați. Panoul se află la pagina de pe linkul:

https://marketingulafiliat.com/parteneri 

Nu aveți dreptul să copiați și să reutilizați ori adaptați conținutul site-ului nostru care nu este desemnat în mod special ca material promoțional pentru afiliați. Puteți, totuși, să utilizați și să încorporați videourile noastre de pe canalul nostru de YouTube @RazvanPetrescuOficial binențeles fără a le modifica în niciun fel fără aprobarea noastră. NU puteți folosi videoclipuri create cu scopul de a comunica cu partenerii noștri JV (ceilalți afiliați).

Aprobare afiliați

Toți afiliații sunt aprobați pe loc în momentul în care se înscriu în programul nostru de afiliere, cu excepția cazului în care revocăm înscrierea și anulăm contul în mod specific cuiva pentru încălcarea acestor reguli. Fiecare afiliat aprobat se califică la programul de afiliere MARKETINGULAFILIAT.COM/AFILIERE având comision de 70% per fiecare vânzare + 10% de pe nivelul 2 din vânzările afiliaților recrutați de dvs; comisionul se plătește conform programului de mai sus.

Fraudarea sistemului de afiliere

Doar afiliații corecți și etici trebuie să aplice pentru acest program. Ne rezervăm dreptul de a reține comisioanele pentru fraudă sau orice lucru pe care îl considerăm și se dovedește suspect și în neregulă. Orice afiliat care caută să „păcălească sistemul” va fi interzis (banned) și toate comisioanele anulate. Acest lucru va duce, de asemenea, la o pierdere permanentă a contului dvs. de afiliere. Nu veți mai putea promova niciunul dintre produsele noastre.

Fraudele de afiliere sunt făcute de oameni răi cu o moralitate îndoielnică și cu idei dubioase pe care uneori nici nu ni le putem imagina, prin urmare nu vom enumera toate lucrurile posibile pe care le fac acești nefericiți, pentru că nu vrem să vă dăm idei :)... dar iată doar câteva exemple... NU LE FACEȚI! Și nimic dubios asemănător!

-Înscrierea unor influenceri pe care nu îi cunoașteți (completând formularele noastre de înscriere cu presupuneri despre adresa lor personală de e-mail pentru a le crea un cont fără știrea lor). Da... asta chiar se întâmplă.

-Sugerarea oamenilor să se înregistreze din nou cu un nou e-mail pentru a obține bonusul dvs. în timp ce păcăliți alți afiliați care au făcut deja recomandări.

-Pretinderea sau inducerea în eroare a publicului că lucrați pentru, sau sunteți angajat al sau SUNTEȚI o companie oficială MARKETINGULAFILIAT.COM.

-Și așa mai departe, etc etc, sunt multe astfel de fraude.

Fiți un afiliat onest și corect, arătați fair play față de ceilalți afiliați, folosiți doar instrumentele noastre promoționale prin metodele normale de partajare în zona dvs. de influență sau cu publicitate plătită și, nu doar că nu veți avea nicio problemă cu contul dvs. de afiliat, dar vom avea și o colaborare excelentă și veți fi recompensat(ă) foarte mult (mereu contactăm pe afiliații serioși și care se țin de treabă pentru a le oferii diverse bonusuri și stimulente).

Vorbind deschis afiliaților despre regulile noastre de promovare dorim atât să vă câștigăm încrederea cât și să vă arătăm cât de mult contează reputația noastră și cât de în serios ne luăm treaba inclusiv pe partea de afiliere.

ÎNCĂLCAREA REGULILOR DE AFILIERE DUC FĂRĂ NICIUN DUBIU LA PĂTAREA REPUTAȚIEI NOASTRE

În încheiere, dacă doar credeți că „s-ar putea” să fi trecut limita regulilor, vă pot asigura că limita este trecută deja. Contactați-ne și întrebați-ne mai întâi ÎNAINTE de a încerca forțarea limitelor regulilor sau dacă credeți că e posibil să le încălcați prin ce ar urma să faceți. Chiar am aprecia asta. În caz contrar, dacă ne sunteți raportat de clienți, de alți afiliați sau de sistemul nostru de detectare a fraudelor... ei bine, mai întâi "tragem" și după punem întrebări, nu stăm la discuții. Nu ne încurcăm cu afiliații dubioși. Punct. Dacă vă găsim încercând să păcăliți sistemul, cu toată dragostea, dar vă vom "ucide" contul, linkurile și comisioanele datorate de noi și vă vom pune numele, adresa de e-mail și IP-ul pe o listă permanentă de INTERZIȘI (banned) atât în sistemul nostru cât și pe lista neagră a tuturor programelor de afiliere ce se găsesc pe internet. "Merele stricate" nu sunt binevenite și niciun program de afiliere serios nu le acceptă. Iar voi, adevărații afiliați... vă iubim ❤️🤗

Dacă aveți întrebări despre programul nostru de afiliere contactați-ne și vă vom răspunde cu drag!


experienta razvan petresculinie alba razvan petrescuprofesionisti marketingulafiliat.com

Copyright © 2023 MarketingulAfiliat.com • Toate drepturile rezervate

Website realizat cu

groovepages logo

de

logo razvan petrescu

Acesta nu este un program de îmbogățire rapidă și nici nu credem în succesul peste noapte. Credem în muncă, integritate și dezvoltarea abilităților dvs. dacă vreți să câștigați mai mult financiar. După cum prevede legea, nu putem și nu oferim nicio garanție cu privire la capacitatea dumneavoastră de a obține rezultate sau de a câștiga bani cu oricare dintre produsele sau serviciile noastre. Rezultatele dvs. vor varia, în sensul că pot să fie mai mari sau mai mici sau chiar să nu existe, și vor depinde de mulți factori, inclusiv, dar fără a se limita la, educația, experiența și etica dvs. în muncă. Toate afacerile implică riscuri, precum și eforturi și acțiuni concrete și consecvente. Dacă nu sunteți dispus(ă) să acceptați acest lucru, vă rugăm să NU VĂ ÎNSCRIEȚI ÎN PROGRAMUL NOSTRU DE AFILIERE.

Orice referințe sau exemple utilizate în cadrul acestui site web sunt reale și documentate, dar sunt folosite strict doar în scopul de exemplu. Persoanele care apar pe acest site au muncit, au investit și s-au dedicat până ajungă la rezultatele declarate de ele.

Răzvan Petrescu & Co. nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice fel de câștig sau pierdere financiară și niciodată nu putem fi trași la răspundere pentru propriile dumneavoastră acțiuni. Nimic din ce este pe acest site sau în produse ori bonusuri de pe siteurile noastre nu se poate considera un sfat financiar, medical sau politic. Totul trebuie tratat doar ca și un material informațional. Mai multe detalii găsiți pe acest site la Declinarea Responsabilității.