Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Informaţii privind declinarea responsabilității MarketingulAfiliat.com

Activitatea de pe domeniul www.marketingulafiliat.com îi aparține MARKETINGULAFILIAT.COM, denumită în continuare „Prestator”, având sediul în Șoseaua Pipera 43, București, Sector 2.

Cele ce urmează de mai jos sunt valabile pentru domeniul www.marketingulafiliat.com.

Prestator - MARKETINGULAFILIAT.COM

Client - persoana fizică ce are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către Prestator (electronic, email, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între Prestator și acesta.

Utilizator - orice persoană fizică înregistrată pe Site-urile Prestatorului, care, prin finalizarea procesului de achiziție a CONȚINUTULUI, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții

Site - domeniul www.marketingulafiliat.com și conținutul acestuia.

Comanda - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Prestator și Client prin care Clientul transmite Prestatorului, prin intermediul Site-ului sau a altor mijloace electronice de comunicare (email, Whatsapp, etc), intenția sa de a achiziționa Servicii de pe Site.

Servicii/Serviciu - orice serviciu, curs sau carte electronică (în acest caz "Cum Să Faci Bani Cu MARKETINGUL AFILIAT Și Secretele Lui Ascunse" - pe scurt "Marketingul Afiliat"), inclusiv abonamentele dacă e cazul, documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Prestator, Clientului prin mijloacele menționate pe site, ca urmare a confirmării unei comenzi.

Conținut

- toate informațiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea oricărui dispozitiv electronic;

- conținutul oricărui e-mail trimis UTILIZATORILOR de către marketingulafiliat.com prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

- orice informație comunicată prin orice mijloc de către marketingulafiliat.com UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;

- date referitoare la marketingulafiliat.com sau alte date privilegiate ale site-ului.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Serviciu de către Prestator, Clientului, prin utilizarea modalităților de plată afișate pe site sau oferite prin alte mijloace electronice (email, Whatsapp, etc), indiferent de modalitatea de livrare.

Newsletter / Alertă - mijlocul de informare exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, Whatsapp, etc), asupra informațiilor site-ului.

Cartea electronică "Marketingul Afiliat" trebuie tratată doar ca și un material INFORMATIONAL și nicidecum nu reprezintă o promisiune financiară.

Prestatorul NU își asumă nicio responsabilitate pentru orice fel de pierdere financiară și NU garantează clienților câștiguri X în X zile. Rezultatele NU sunt garantate, iar cartea electronică "Marketingul Afiliat" trebuie tratată doar ca și un material informațional.

Prestatorul nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcut vinovat pentru posibile rezultate negative ale Clientului în urma achiziționării produselor/serviciilor Prestatorului. Site-ul www.marketingulafiliat.com și materialele aferente pot fi folosite fără garanții de niciun fel. Utilizatorii / Clienții sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea serviciilor se face pe propria răspundere și pe propriul risc.

Prestatorul nu oferă nicio garanție de câștiguri bănești sau materiale, de asemenea nu garantează că utilizarea serviciilor va fi neîntreruptă, disponibilă permanent, fără erori sau că va răspunde în orice moment cerințelor sau exigențelor individuale ale Utilizatorilor / Clienților sau de orice alte defecte în Serviciile oferite. 

Prestatorul și nu își asumă responsabilitatea pentru conectivitatea și disponibilitatea Serviciilor (de exemplu găzduirea Site-ului este la o companie terță, iar în caz de mentenanță sau erori a serverelor acestei companii pot fi momente când Site-ul nu funcționează datorită acestor mentenanțe/erori).

Prestatorul nu garantează și nu asigură acuratețea, veridicitatea, caracterul complet sau incomplet al informațiilor prezentate pe Site. Implicarea sau neimplicarea Prestatorului în ceea ce privește oricare dintre informațiile incluse pe Site nu poate avea semnificația acceptării sau susținerii respectivei informații. Prestatorul nu poate răspunde și nu poate fi tras la răspundere pentru nicio pierdere sau prejudiciu cauzat ca urmare a încrederii sau neîncrederii în informațiile oferite de Prestator.

Prestatorul nu va răspunde și nu poate fi tras la răspundere pentru niciun fel de daune, fie directe, indirecte, speciale, generale, compensatorii, în consecință și/sau incidentale, rezultate din activitatea desfășurată de către Utilizator / Client sau de oricine altcineva în legatură cu utilizarea Site-ului www.marketingulafiliat.com, inclusiv de comunicarea sau întâlnirea cu alți Utilizatori / Clienți, în afara Site-ului sau prin intermediul acestuia. Prestatorul nu are nicio responsabilitate față de orice promisiuni ori angajamente asumate de către oricare dintre Utilizatori / Clienți, precum și acțiuni sau inacțiuni rezultate din acestea.

Prestatorul garantează Utilizatorului / Clientului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în oricare altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Prestatorului, fără acordul scris al acestuia.

Prestatorul nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

Declarația de Responsabilitate și Termenii și Condițiile Site-ului pot fi modificate oricând de către Prestator, acestea fiind opozabile Clienților / Utilizatorilor de la data afișării în Site. Acceptarea Termenilor și Condițiilor Site-ului se confirmă prin utilizarea informațiilor din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

În calitate de Client, sunteți de acord că, în niciun caz, nu vom fi răspunzători pentru orice eventuale daune directe, indirecte, exemplare sau accidentale din utilizarea site-urilor sau a serviciilor noastre. În plus, nu suntem responsabili pentru daune în legatură cu (I) orice echipament tehnologic, eroare, omisie, ștergerea datelor, defecțiune, întârzierea informațiilor, virus informatic sau erori de sistem; (II) pierderea de venituri, profituri, afaceri, economii, fonduri de economii, eșecul performanței; și (III) furtul unei terțe părți, distrugerea, accesul neautorizat sau utilizarea informațiilor proprietății tale intelectuale.

Pentru mai multe detalii consultați și pagina de Termeni și Condiții.

Actualizat: Octombrie 2022.

VREI SĂ AFLI DE LA NOI ȘI ALTE SECRETE DESPRE CUM SĂ FACI BANI PE INTERNET?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom ține la curent!

VREI SĂ AFLI DE LA NOI ȘI ALTE SECRETE DESPRE CUM SĂ FACI BANI PE INTERNET?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom ține la curent!

experienta razvan petresculinie alba razvan petrescuprofesionisti marketingulafiliat.com

Acesta nu este un program de îmbogățire rapidă și nici nu credem în succesul peste noapte. Credem în muncă, integritate și dezvoltarea abilităților dumneavoastră dacă vreți să câștigați mai mult financiar. După cum prevede legea, nu putem și nu oferim nicio garanție cu privire la capacitatea dumneavoastră de a obține rezultate sau de a câștiga bani cu oricare dintre produsele sau serviciile noastre. Rezultatele dvs. vor varia, în sensul că pot să fie mai mari sau mai mici sau chiar să nu existe, și vor depinde de mulți factori, inclusiv, dar fără a se limita la, educația, experiența și etica dvs. în muncă. Toate afacerile implică riscuri, precum și eforturi și acțiuni concrete și consecvente. Dacă nu sunteți dispus(ă) să acceptați acest lucru, vă rugăm să NU CUMPĂRAȚI NICIUN PRODUS DE LA NOI.

Orice referințe sau exemple utilizate în cadrul acestui site web sunt reale și documentate, dar sunt folosite strict doar în scopul de exemplu. Persoanele care apar pe acest site au muncit, au investit și s-au dedicat până ajungă la rezultatele declarate de ele.

Răzvan Petrescu & Co. nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice fel de câștig sau pierdere financiară și niciodată nu putem fi trași la răspundere pentru propriile dumneavoastră acțiuni. Nimic din ce este pe acest site sau în cartea electronică "Marketingul Afiliat" sau alt produs sau bonus de pe siteurile noastre nu se poate considera un sfat financiar, medical sau politic. Totul trebuie tratat doar ca și un material informațional. Mai multe detalii găsiți pe acest site la Declinarea Responsabilității.