Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

TERMENI, CONDIȚII & GDPR

Condiţii Generale pentru utilizarea site-ului www.marketingulafiliat.com

Activitatea de pe domeniul www.marketingulafiliat.com îi aparține MARKETINGULAFILIAT.COM, denumită în continuare „Prestator”, având sediul în Șoseaua Pipera 43, București, Sector 2.

Termenii și condițiile de mai jos sunt valabile pentru domeniul www.marketingulafiliat.com.

Prestator- MARKETINGULAFILIAT.COM

Client- persoana fizică ce are, obține sau beneficiază de acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către Prestator (electronic, email, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între Prestator și acesta.

Utilizator- orice persoană fizică înregistrată pe Site-urile Prestatorului, care, prin finalizarea procesului de achiziție a CONȚINUTULUI, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții

Site - domeniul www.marketingulafiliat.com și conținutul acestuia.

Comanda - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Prestator și Client prin care Clientul transmite Prestatorului, prin intermediul Site-ului sau a altor mijloace electronice de comunicare (email, Whatsapp, etc), intenția sa de a achiziționa Servicii de pe Site.

Servicii/Serviciu - orice serviciu, curs sau carte electronică (în acest caz "Cum Să Faci Bani Cu MARKETINGUL AFILIAT Și Secretele Lui Ascunse" - pe scurt "Marketingul Afiliat"), inclusiv abonamentele dacă e cazul, documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Prestator, Clientului prin mijloacele menționate pe site, ca urmare a confirmării unei comenzi sau achiziții online.

Campanie - acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Servicii sau cu anumite prețuri speciale, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Prestator.

Contract - reprezintă contractul la distanță încheiat între Prestator și Client, fără prezența fizică simultană a Prestatorului și a Clientului. Contractul este reprezentat de acești termeni și condiții.

Conținut

- toate informațiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea oricărui dispozitiv electronic;

- conținutul oricărui e-mail trimis UTILIZATORILOR de către marketingulafiliat.com prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

- orice informație comunicată prin orice mijloc de către marketingulafiliat.com UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;

- date referitoare la marketingulafiliat.com sau alte date privilegiate ale site-ului.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Serviciu de către Prestator, Clientului, prin utilizarea modalităților de plată afișate pe site sau oferite prin alte mijloace electronice (email, Whatsapp, etc), indiferent de modalitatea de livrare.

Newsletter / Alertă - mijlocul de informare exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, Whatsapp, etc), asupra informațiilor site-ului.

CONDIȚII GENERALE

Site-ul www.marketingulafiliat.com cuprinde videoclipuri, texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame etc. care constituie “conținutul” site-ului. Orice persoană care accesează acest site trebuie să citească și să respecte acești „Termeni și condiții” prezentați în continuare, înainte de orice activitate pe site. Parcurgerea și utilizarea site-ului www.marketingulafiliat.com reprezintă acceptul dumneavoastră, fără limitări sau rezerve, a prezenților „Termeni și condiții”.

MARKETINGULAFILIAT.COM își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, să schimbe, să corecteze, să modifice, să adauge și/sau să retragă în parte sau în întregime acești termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări le vor înlocui sau se vor adăuga termenilor din trecut și se vor aplica tuturor membrilor www.marketingulafiliat.com, în 24 de ore de la schimbare, aceștia fiind răspunzători pentru verificarea frecventă sau regulată a acestei pagini. În situația în care utilizatorii nu sunt de acord cu noile schimbări aduse termenilor și condițiilor pot renunța la utilizarea serviciilor site-ului www.marketingulafiliat.com fără nicio obligație din partea oricăreia dintre părți.

DESCRIERE SITE

www.marketingulafiliat.com este un site web care cuprinde materiale video si text din domeniul marketingului afiliat, pentru membrii întregistrați, abonați ai site-ului, dar și pentru vizitatori. Videoclipurile, textele și pozele oferă informare din domeniul affiliate (marketing afiliat). Informațiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispoziția utilizatorilor unele gratuit, altele în urma unei plăți unice sau abonament.

Site-ul www.marketingulafiliat.com oferă păreri proprii ale creatorilor de conținut, iar utilizatorul își asumă orice decizie de a folosi aceste informații. Creatorii conținutului nu pot fi făcuți răspunzători pentru orice daună provocată utilizatorilor / cititorilor site-ului prin folosirea informațiilor prezentate.  Folosirea oricărei informații de pe site care presupune și implicare financiară se face pe propria răspundere, iar www.marketingulafiliat.com nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele efecte negative. Utilizatorul înțelege că orice informație prezentată pe site sau prin celelalte mijloace electronice (email, sms, whatsapp, etc) ce au legatură cu www.marketingulafiliat.com, sunt opinii și viziuni personale, iar utilizatorul este singurul responsabil de modul în care le utilizează.

SERVICII OFERITE

Site-ul www.marketingulafiliat.com oferă materiale video și/sau text cu opinia și viziunea creatorilor de conținut despre marketing afiliat. Materialele sunt gratuite sau cu plată.

Serviciul/produsul principal oferit este în format electronic PDF.

Materialele achitate pot fi accesate doar de membrii care achită prețul produsului/serviciului oferit și, dacă este cazul,  când este solicitată dovada plății de către Prestator.

Toate materialele sunt disponibile online (sau pe email, Whatsapp, etc) și nu pot fi copiate sau descărcate decât cu acordul creatorilor.

Site-ul www.marketingulafiliat.com prin firma reprezentată de acesta, este răspunzător strict de conținutul găsit pe acest site și pentru nicio altă parte terță, platformă sau website.

Prin achiziționarea serviciilor de pe site, utilizatorii vor primi ca bonus, suport tehnic personal din partea administratorilor site-ului www.marketingulafiliat.com, de luni până vineri între orele 09:00 - 17:00 pe principiul "primul venit, primul servit" (în cazul în care sunt mai multe solicitări simultan).

Accesul la materialele de pe site este valabil până la încheierea activității.

Plasarea unei comenzi online și achiziția unui produs/serviciu de pe site-ul www.marketingulafiliat.com presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului, că ați citit, ați înțeles și că sunteți de acord cu tot ce scrie pe site, în special pe această pagină și inclusiv pe pagina de Declinare a Responsabilității.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, e-mail, whatsapp, etc) prin care Prestatorul își derulează operațiunile comerciale.

Pentru motive justificate, Prestatorul își rezervă dreptul de a modifica Serviciile din Comandă. Dacă modifică Serviciile din Comandă, va anunța Clientul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Prestatorului, la efectuarea Comenzii și, dacă va fi cazul, va returna suma achitată.

Contractul se consideră încheiat între Prestator și Client în momentul primirii de către Client de la Prestator sau Procesatorul de plată, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de confirmare a plății.

Informațiile puse la dispoziție de către Prestator pe Site vor sta la baza Contractului.

POLITICA DE ACCES LA INFORMAȚII

Accesul în vederea efectuării unei Comenzii îi este permis oricarui utilizator/Client care dorește să parcurgă materialele puse la dispoziție pe site. Pentru motive justificate Prestatorul își rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Clientului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel Prestatorul. În oricare dintre aceste cazuri, Clientul se poate adresa Prestatorului, la adresa [email protected], pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor menționate.

Comunicarea cu Prestatorul se poate realiza prin metodele mentionate la sectiunea „CONTACT” din Site. Prestatorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

Prestatorul poate publica pe Site informații despre Servicii și/sau promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt terț cu care Prestatorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă de timp.

În cazul plăților online Prestatorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului Clientului, în cazul în care moneda de emitere a cardului diferă de moneda de vânzare a produsului/serviciului. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Clientul.

Serviciile furnizate de Prestator nu sunt servicii pe suport material (CD / DVD sau de altă natură). Achiziția produsului/serviciului oferă Clientului accesul la acesta direct online pe site-ul www.marketingulafiliat.com. Accesul la Serviciile achiziționate va fi efectiv doar după confirmarea plății contravalorii acestora.

Clientul își asumă că produsul/serviciul achiziționat cuprinde doar opinii personale ale Prestatorului și acesta NU poate fi făcut responsabil pentru cum aplică / folosește  Clientul serviciul/produsul achiziționat și nici de rezultatele obținute de Client.

Clientul declară, înțelege și își asumă că prin comanda pe site-ul www.marketingulafiliat.com are acces la informații sub formă de carte electronică (ebook) în format pdf, însă pentru aplicarea practică a informațiilor deține capacitatea de exercițiu al activităților cuprinse în produs.Clientul este exclusiv responsabil de cum aplică sau folosește informațiile.

POLITICA DE LIVRARE

În maxim 24 de ore de la confirmarea plății, clientul va primi acces la serviciile / cursurile / produsele achiționate și va avea acces non-stop (nelimitat) la aceste informații pentru care a plătit.

Accesul la produs/serviciu se face pe site. Imediat ce plata este confirmată, utilizatorul va primi pe cale electronică (în website, email, Whatsapp, etc) un link de acces la materiale. Dând click pe link, se va deschide accesul la materiale. În cazul în care apar dificultăți, utilizatorul se poate adresa prestatorului în scris, la adresa [email protected] sau [email protected].

POLITICA DE RAMBURSARE

Legea în vigoare oferă oricărui cetățean din Uniunea Europeană dreptul de a se retrage dintr-un contract încheiat la distanță în termen de 14 zile de la încheierea acestuia, fără justificarea deciziei și fără alte costuri în afara celor prevăzute de lege.

Totuși MarketingulAfiliat.com oferă Garanția de 30 Zile, adică oferă posibilitatea Clientului să ceară și să primească banii înapoi dacă în termen de 30 de zile de la achiziția produsului/serviciului Clientul consideră că nu este mulțumit de informațiile primite. Însă în acest caz, dacă cererea de rambursare a banilor a depășit cele 14 zile legale, Prestatorul va solicita o justificare a deciziei printr-o dovadă (dovezi) de bună credință că Clientul a încercat să aplice cel puțin 25% din informațiile primite de la Prestator în cadrul Produsului.

În cazul în care Clientul dorește să i se restituie banii înapoi, are la dispozitie 14 zile legale menționate mai sus (respectiv 30 de zile conform Garanției de 30 Zile) să trimită o solicitare scrisă în acest sens pe adresa de email [email protected] sau [email protected].

Solicitarea trebuie să îndeplinească următoarele condiții pentru validarea rambursării banilor:

- să fie trimisă în termen de 14 de zile de la achitarea produsului/serviciului, respectiv 30 de zile conform Garanției de 30 Zile;

- să conțină numele, prenumele, adresa de email asociată plății ce a fost efectuată pentru produs/serviciu;

- un extras de cont, care să conțină confirmarea codului său IBAN (fără nicio altă informatie legată de solduri și tranzacții bancare) și să valideze astfel că este deținătorul de drept al acelui cont bancar; acesta este necesar doar în cazul în care plata s-a efectuat direct de pe card;

- și, în caz că s-au depășit cele 14 zile legale din momentul achiziției, dovadă/dovezi că s-au aplicat cel puțin 25% din informațiile cuprinse în cadrul Produsului.

După transmiterea acestei solicitări, în maxim 48 de ore lucrătoare Prestatorul verifică informațiile primite în cadrul solicitării de la Client și validează sau invalidează rambursarea banilor. În cazul validării rambursării Prestatorul se obligă să returneze Clientului contravaloarea produsului/serviciului achiziționat în termen de 15 zile lucrătoare de la momentul solicitării primite de la Client. În orice alt caz de neîndeplinire a condițiilor de rambursare, nu se va returna Clientului contravaloarea produsului/serviciului achiziționat.

Modalitatea de restituire va fi strict prin aceeași modalitate prin care a fost efectuată plata, în contul din care s-a facut plata produsului/serviciului. Prin urmare:

- dacă plata a fost efectuată cu cardul prin Paypal banii plecând direct de pe card (din contul bancar), rambursarea banilor se va face tot prin Paypal, iar banii vor ajunge în aproximativ 5-7 zile lucrătoare;

- dacă plata a fost efectuată prin Paypal direct din soldul de Paypal , rambursarea banilor se va face în contul de Paypal al Clientului, iar banii vor ajunge instant (pe loc);

În temeiul celor descrise anterior, Clientul nu va avea dreptul de retragere după expirarea celor 14 zile (respectiv 30 de zile) de la momentul achiziției produsului/serviciului. Astfel, dacă Clientul dorește să primească banii înapoi după expirarea celor 14 zile (respectiv 30 de zile), Prestatorul nu va restitui suma plătită de acesta.

Prin acceptarea prezentului Document de către Client, Clientul își dă acordul expres să beneficieze de Serviciile Prestatorului imediat după efectuarea și confirmarea de primire a plății, si de asemenea, că renunță în mod expres la dreptul de retragere din Serviciul achiziționat după expirarea celor 14 zile (respectiv 30 de zile) de la momentul achiziției.

CUM COMAND UN PRODUS SAU SERVICIU PE SITE-UL MARKETINGULAFILIAT.COM ?

Pe site există posibilitatea de comandă și plată direct de pe Site prin intermediul Paypal prin introducerea datelor personale și a datelor cardului bancar cerute în formular (procesarea datelor și a plății este efectuată de Paypal, cea mai mare și mai sigură platformă de plăți din lume, și toate informațiile sunt criptate și transmise fără riscuri prin Paypal folosind un protocol Secure Sockets Layer).

Comanda se poate face și în mod scris prin email, Whatsapp, Skype sau telefonic ori prin intermediul formularului de contact deaici. După efectuarea comenzii se va primi o factură, iar plata se va efectua tot cu cardul prin Paypal din factură.

Plata la ambele opțiuni de mai sus se face cu un card de debit Visa sau Mastercard, indiferent de banca emitentă.

Dacă plata va fi efectuată cu cardul direct de pe Site, Clientul va primi acces automat imediat la produs/serviciu pe site. Însă dacă plata este efectuată din factură, după efectuarea plății, Clientul va comunica Prestatorului că a efectuat plata facturii produsului/serviciului prin una din modalitățile prezentate mai sus, aceleași ca în cazul comenzii (email, WhatsApp, Skype).

FACTURARE – PLATĂ

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Prestatorul va emite o factură pentru Serviciile achiziționate pe site-ul www.marketingulafiliat.com, obligația Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii.

Prin acceptarea condițiilor site-lui și plasarea unei comenzi, cumpărătorul își asumă ca este major și plătește cu cardul propriu sau din contul propriu. În cazul în care se face plata folosind cardul sau contul bancar al altei persoane, diferită de cea pe al cărei nume este plasată comanda, Cumpărătorul declară și își asumă că a obținut acordul posesorului cardului sau contului de a face plata produselor/serviciilor, astfel Prestatorul NU își asumă nicio responsabilitate în acest caz.

Cumpărătorul își asumă că este în deplinătatea facultăților mintale, înțelege și este de acord cu termenii și condițiile de pe site-ul www.marketingulafiliat.com.

Datele cardului de plată ale Clientului / Utilizatorului nu vor fi accesibile Prestatorului și nici nu vor fi stocate de către Prestator sau de către procesatorul de plăți, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției (de ex banca emitentă a cardului) sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate Clientul / Utilizatorul va fi informat, anterior introducerii datelor. În cazul Siteului nostru plățile sunt procesate de cea mai mare și mai sigură platformă de plăți online din lume:Paypal.

RĂSPUNDERE

Prestatorul nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcut vinovat pentru posibile rezultate negative ale Clientului în urma achiziționării produselor/serviciilor Prestatorului. Site-ul www.marketingulafiliat.com și materialele aferente pot fi folosite fără garanții de niciun fel. Utilizatorii / Clienții sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea serviciilor se face pe propria răspundere și pe propriul risc.

Prestatorul nu garantează că utilizarea serviciilor va fi neîntreruptă, disponibilă permanent, fără erori sau că va răspunde în orice moment cerințelor sau exigențelor individuale ale Utilizatorilor / Clienților sau de orice alte defecte în Serviciile oferite. De asemenea, Prestatorul nu oferă nicio garanție de câștiguri bănești sau materiale și nu își asumă responsabilitatea pentru conectivitatea și disponibilitatea Serviciilor (de exemplu găzduirea Site-ului este la o companie terță, iar în caz de mentenanță sau erori a serverelor acestei companii pot fi momente când Site-ul nu funcționează datorită acestei mentenanțe/erori).

Prestatorul nu garantează și nu asigură acuratețea, veridicitatea, caracterul complet sau incomplet al informațiilor prezentate pe Site. Implicarea sau neimplicarea Prestatorului în ceea ce privește oricare dintre informațiile incluse pe Site nu poate avea semnificația acceptării sau susținerii respectivei informații. Prestatorul nu poate răspunde și nu poate fi tras la răspundere pentru nicio pierdere sau prejudiciu cauzat ca urmare a încrederii sau neîncrederii în informațiile oferite de Prestator.

Prestatorul nu va răspunde și nu poate fi tras la răspundere pentru niciun fel de daune, fie directe, indirecte, speciale, generale, compensatorii, în consecință și/sau incidentale, rezultate din activitatea desfășurată de către Utilizator / Client sau de oricine altcineva în legatură cu utilizarea Site-ului www.marketingulafiliat.com, inclusiv de comunicarea sau întâlnirea cu alți Utilizatori / Clienți, în afara Site-ului sau prin intermediul acestuia. Prestatorul nu are nicio responsabilitate față de orice promisiuni ori angajamente asumate de către oricare dintre Utilizatori / Clienți, precum și acțiuni sau inacțiuni rezultate din acestea.

Prestatorul garantează Utilizatorului / Clientului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în oricare altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Prestatorului, fără acordul scris al acestuia.

Prestatorul nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

Termenii și Condițiile Site-ului pot fi modificate oricând de către Prestator, acestea fiind opozabile Clienților / Utilizatorilor de la data afișării în Site. Acceptarea Termenilor și Condițiilor Site-ului se confirmă prin utilizarea informațiilor din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

În calitate de Client, sunteți de acord că, în niciun caz, nu vom fi răspunzători pentru orice eventuale daune directe, indirecte, exemplare sau accidentale din utilizarea site-urilor sau a serviciilor noastre. În plus, nu suntem responsabili pentru daune în legatură cu (I) orice echipament tehnologic, eroare, omisie, ștergerea datelor, defecțiune, întârzierea informațiilor, virus informatic sau erori de sistem; (II) pierderea de venituri, profituri, afaceri, economii, fonduri de economii, eșecul performanței; și (III) furtul unei terțe părți, distrugerea, accesul neautorizat sau utilizarea informațiilor proprietății tale intelectuale.

CLAUZA DE CONFIDENȚIALITATE

CLIENTUL se obligă să păstreze confidențialitatea faţă de terţi, să nu dezvăluie sub nicio formă şi prin niciun mijloc, să nu utilizeze în nicio modalitate, fie direct, fie indirect, fie în folos propriu, fie în folosul altuia, niciun fel de materiale, acte, date, informaţii rezultate din/în legătură cu clauzele prezentului contract sau altor aspecte confidenţiale aparţinând PRESTATORULUI, de care CLIENTUL a luat la cunoştinţă în orice mod pe durata contractului.

Obligaţia de confidenţialitate, astfel cum este prevăzută mai sus, se menţine în sarcina CLIENTULUI timp de 10 (zece) ani de la data încetării prezentului contract. Prin informații confidentiale se întelege orice informație aparținând PRESTATORULUI sau terților cu care PRESTATORUL are relații de afaceri sau privind activitatea acestora și care este transmisă de către PRESTATOR în executarea Contractului, precum și orice împrejurare relevantă legată de Client (inclusiv, dar fără a se limita la cele prevazute la lit. a) – c) de mai jos), indiferent dacă această informație a fost transmisă de către PRESTATOR sau terți, primită de catre PRESTATOR în forma scrisă, orală sau în orice alt mod, și care se referă inclusiv dar nelimitat la:

a) Planurile de afaceri, de marketing și financiare ale PRESTATORULUI, precum și ale clienților acestuia și/sau ale terților cu care are relații de afaceri sau cu care intră în contact prin natura activității desfășurate;

b) Sistemul organizatoric, informațional și de management al PRESTATORULUI;

c) Informații referitoare la numele clienților și furnizorilor PRESTATORULUI, precum și orice alte informații referitoare la datele tehnice, financiare, comerciale, indiferent dacă în documentele respective figurează sau nu cuvintele “confidențial” ori “proprietate exclusivă”.

BENEFICIARUL declară și intelege că va folosi informațiile confidențiale care îi parvin pe parcursul executării prezentului Contract numai în interesul și în scopul îndeplinirii obligațiilor sale contractuale și se obligă să nu le transmită terților, indiferent de motiv și indiferent de forma în care ar putea fi transmise.

În cazul în care se dovedește că a încălcat obligația de confidențialitate, CLIENTUL va datora Beneficiarului penalități egale cu prejudiciul cauzat.

Orice declaraţii sau interviuri, precum și dezvăluirea oricăror informații către media în legatură cu Serviciul primit se poate face de CLIENT numai cu acordul prealabil al PRESTATORULUI.

Toate drepturile ce decurg din dreptul de proprietate intelectuală asupra SERVICIULUI în timpul procesului de formare sunt proprietatea exclusivă a PRESTATORULUI și sunt protejate de legislația în domeniul proprietății intelectuale.

CLAUZA DE NECONCURENȚĂ

CLIENTUL garantează și răspunde că nu va intra, în mod direct sau indirect, în concurență cu activitatea PRESTATORULUI și nici nu va desfășura, în mod direct sau indirect, el însuși, angajați ori interpuși ai acestuia, cu titlu gratuit sau cu titlu oneros, alte produse sau cursuri care au obiect identic sau similiar cu cel pus la dispoziția sa de către PRESTATOR.

În măsura în care această obligație din clauza de neconcurență este încălcată, CLIENTUL va fi obligat la plata daunelor interese către PRESTATOR, al căror cuantum este de minim 30.000 euro.În masura în care prejudiciul cauzat este unul mai ridicat, PRESTATORUL va fi îndreptățit la repararea integrala a prejudiciului.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerințelor Legii nr. 190 din 2018 privind măsurile de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, Prestatorul are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către Client / Utilizator.

Prin „date cu caracter personal” se înțelege orice informație privind o persoană fizică identificată și, respectiv, o persoană juridică: nume, prenume, adresă de e-mail, telefon, datele de identificare ale persoanei fizice, respectiv juridice (CNP/CUI/CIF), IP, datele contului bancar, date generale despre website-ul și businessul Utilizatorului/Clientului.

Scopul colectării datelor este:

– informarea Clienților privind expedierea și facturarea Comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o Comandă, la serviciile achiziționate;

- trimiterea de oferte, Newsletter-e și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS, Whatsapp);

Prin completarea datelor cu caracter personal a Clientului / Utilizatorului pe Site, Clientul declară și acceptă necondiționat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a Prestatorului și își dă acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate în scopul prevăzut mai sus.

Prin citirea Documentului ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 190 din 2018 privind măsurile de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa de email [email protected] vă puteți exercita dreptul de intervenție asupra datelor, după caz:

- rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii 190 din 2018 privind măsurile de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, în special a datelor incomplete sau inexacte;

- transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii 190 din 2018 privind măsurile de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

De asemenea, Prestatorul poate furniza datele cu caracter personal ale Clientului altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plată/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care Prestatorul poate dezvolta programe comune de ofertare pe piața Serviciilor.

Informațiile Clientului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

În general, stocăm informații despre Utilizatori atât timp cât avem nevoie de ele în scopurile pentru care le colectăm și le folosim, dar nu mai mult de 5 ani daca nu suntem obligați din punct de vedere legal. În cazul în care am emis o factură, datele Utilizatorului vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii. În cazul în care persoana în cauză este un angajat al companiei, datele vor fi păstrate pe o perioada de 75 ani, conform Codului Muncii.

Acest site folosește Cookies. Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții ați luat la cunoștință politica noastră de folosire a cookies, descrisăaici.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Site-ul conține proprietate intelectuală deținută de Prestator, incluzând, fără limitare, materiale video/ text/, audio, mărci comerciale, drepturi de autor, informații de proprietate și alte proprietăți intelectuale precum cele mai sus menționate. Nume, logo, toate desenele, textul, grafica, poze, alte fișiere, precum și selecția și aranjarea acestora. Puteți vizualiza, printa și/sau descărca o copie a materialelor de pe aceste site-uri pe un singur computer exclusiv pentru strict uz personal, informativ, necomercial, cu condiția să păstrați intact toate drepturile de autor. Nu aveți dreptul să modificați, să publicați, să transmiteți, să participați la transferul sau vânzarea, sau să creați produse/servicii derivate, să distribuiți, să afișați, să reproduceți sau să efectuați, să exploatați în orice mod, în orice format, orice conținut al site-urilor proprietatea intelectuală sau parțial fără acordul nostru scris prealabil. Ne rezervăm dreptul de a vă dezactiva imediat contul de pe site-urile noastre, fără ramburs, dacă sunteți surprins(ă) că încălcați această politică de proprietate intelectuală.

RESURSE PENTRU TERȚI

Site-ul poate conține linkuri către resurse și site-uri web ale unor terți. Recunoașteți și sunteți de acord că nu suntem responsabili sau răspunzători pentru disponibilitatea, acuratețea, conținutul sau politicile site-urilor sau resursele terților. Link-urile către astfel de site-uri web sau resurse nu implică nicio răspundere din partea noastră. Recunoașteți responsabilitatea exclusivă și vă asumați toate riscurile care decurg din utilizarea acestor site-uri web sau resurse.

DESPĂGUBIRI

Ne veți garanta că nu răspundem pentru și împotriva oricăror pierderi, daune, decontări, datorii, costuri, taxe, evaluări și cheltuieli, precum și cererile terților și cauzele acțiunii, inclusiv, fără limitare, onorariile avocaților, care apar din orice încălcare de către dumneavoastră a oricăruia dintre acești Termeni și Condiții sau orice utilizare de către dumneavoastră a site-urilor.

Ne veți oferi asistență, fără taxe, pe care o putem solicita în legătură cu o apărare, inclusiv, fără a se limita la aceasta, oferindu-ne informații, documente, înregistrări și acces după cum considerăm necesar. Nu veți soluționa vreo reclamație de la orice terță parte sau apărare fără acordul nostru scris prealabil.

În niciun caz noi nu vom fi răspunzători față de nicio parte pentru niciun tip de daune directe, indirecte, accidentale sau consecințe pentru orice utilizare sau dependență a site-urilor noastre sau de conținutul acestora. Sunteți de acord că ne eliberați de orice reclamație, inclusiv cele legate de pierderi personale sau afaceri, aplicarea sau interpretarea greșită a informațiilor, sau orice alte pierderi sau probleme.

AFLIAȚI

Participarea și relațiile dumneavoastră comerciale cu orice afiliat, persoană fizică sau juridică ce se găsește pe sau prin intermediul site-urilor noastre web, toate condițiile de achiziție, condițiile, reprezentările sau garanțiile asociate plății, rambursărilor și/sau livrarea referitoare la achiziția dumneavoastră sunt numai între dvs și comerciant. Sunteți de acord că nu vom fi răspunzători pentru pierderi, daune, rambursări sau alte chestiuni de orice fel care au apărut ca urmare a unor astfel de relații cu un comerciant.

Nu avem nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici independente ale companiilor de procesare a plăților și ale comercianților. În plus, atunci când efectuați anumite achiziții prin intermediul site-urilor noastre sau al conținutului acestora, este posibil să fiți supus Termenilor și Condițiilor suplimentare ale unei companii de procesare a plăților, comerciantului sau ale noastre care se aplică în mod specific achiziției dvs. Pentru mai multe informații referitoare la un comerciant și la Termenii și Condițiile acestuia care se pot aplica, accesați site-ul web al comerciantului și dați click pe linkurile sale de informații sau contactați direct comerciantul.

Ne eliberați pe noi, afiliații noștri, persoane fizice sau juridice de procesare a plăților cu care colaborăm și comercianții de orice eventuale daune pe care le puteți suferi și sunteți de acord să nu revendicați niciun fel de daune morale și/sau materiale împotriva noastră sau a acestora, care rezultă din achiziția dvs prin utilizarea site-urilor noastre web sau a conținutului acestora.

LEGEA APLICABILĂ; MEDIERE

Prezentul acord va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legile statului român, indiferent de principiile conflictului de lege ale acestuia. Dacă un litigiu nu este rezolvat mai întâi amiabil printr-o negociere de bună-credință între părțile care au fost de acord cu acest contract, orice controversă sau dispută la acest acord va fi înaintată unui mediator. Medierea va avea loc în termen de nouazeci (90) de zile de la data cererii inițiale și va avea loc în București, România, sau prin mijloace de comunicare la distanță (Whatsapp, Skype, telefon etc). Părțile vor coopera în timpul procesului de mediere pentru a se asigura că procedura de mediere este finalizată în perioada de nouazeci (90) de zile.

În cazul în care rezolvarea eventualelor litigii nu este posibilă pe cale amiabilă, părțile se vor adresa instanțelor judecătorești competente din București, România.

În cazul în care o instanță consideră că orice termen, dispoziție, pact sau condiție din prezentul acord este invalid, nul sau inexecutabil, restul acordului va rămane în vigoare și nu va fi în niciun caz afectat sau invalidat.

ÎNTREGUL ACORD; RENUNȚARE

Acest contract constituie întregul acord între dumneavoastră și noi, referitor la condițiile de utilizare ale site-urilor noastre și înlocuiește toate acordurile verbale și/sau scrise anterioare dintre noi.

Când se dorește renunțarea la acest contract se renunță la utilizarea acestui website și a serviciilor aferente.

AVERTISMENT

Prin utilizarea www.marketingulafiliat.com și orice alte anexe sau rețele de socializare care aparțin de noi, toți vizitatorii, sunt legați de acest avertisment. Termenii „noi”, „noastre”, „nostru”, „noastră” se referă la www.marketingulafiliat.com

Iar termenul de „utilizator”, „vizitator”, „vizitatorii” se referă la dumneavoastră. Accesarea acestor site-uri constituie o utilizare a site-urilor și acceptați avertismentele furnizate aici. Nu oferim nicio declarație sau garanție că informațiile furnizate, indiferent de sursă sau conținutul lor, sunt corecte, complete, fiabile, actuale sau fără erori.

Nu ne asumăm nicio răspundere pentru niciun fel de inexactitate, și/sau eroare a conținutului. Prin participarea și/sau citirea acestui site web și/sau a altor surse, inclusiv, dar fără a se limita la articole, e-mail, videoclipuri, webinarii live și/sau înregistrate, recunoașteți că nu putem garanta rezultatul serviciilor și/sau recomandările din conținut și orice comentarii pe care le facem sunt păreri și opinii personale.

Prin participarea la / citirea conținutului nostru, confirmați / recunoașteți că noi și reprezentanții noștri nu sunt consilieri financiari, iar serviciile sau informațiile furnizate aici nu înlocuiesc serviciile profesioniștilor autorizați. Orice informație conținută aici este doar o opinie personală, împărtășită în scop informativ și nu ar trebui să fie considerată consiliere fiscală, legală sau de investiții. O părere / opinie despre un website, o aplicație, soft, despre o companie, paritate, mărfuri, criptomonede sau orice alt instrument financiar derivat nu este o indicație și/sau sfat pentru a folosi sau cumpăra acel instrument. Sunteți de acord că noi nu vom fi trași la răspundere pentru niciun fel de daune de orice natură rezultate sau care decurg din includerea, dar fără a se limita la: daune directe, indirecte, accidentale, neglijente, consecințe sau exemple care apar în urma utilizării corespunzătoare sau necorespunzătoare a serviciilor noastre. Sunteți de acord că utilizarea serviciilor noastre este pe propriul dumneavoastră risc. Prin utilizarea serviciilor, recunoașteți ca noi nu oferim garanții cu privire la rezultat, nu există nicio garanție pentru îmbunătătirea abilităților dvs marketer afiliat , și/sau orice alt fel de rezultat.

Recunoașteți că noi nu facem nicio declarație cu privire la profiturile viitoare, rezultate, profitabilitatea potențială sau pierderea de orice fel care ar putea fi obținută ca urmare a utilizarii site-urilor web, a videoclipurilor, produselor sau serviciilor noastre. Testimonialele / mărturiile, câștigurile sau potențialele câștiguri prezentate prin intermediul site-urilor noastre, al videoclipurilor, webinarii live și/sau înregistrate, și/sau al serviciilor noastre sunt doar exemple de ceea ce ar putea fi posibil.

Nu poate exista nicio asigurare cu privire la un anumit rezultat financiar bazat pe utilizarea videoclipurilor și/sau produselor sau serviciilor noastre. 

Materialele, produsele sau serviciile prezentate pe site-ul www.marketingulafiliat.com au scop educațional, fiecare persoană fiind responsabilă personal de aplicarea acestora.

Dacă aveți orice nelămurire cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail sau prin intermediul paginii de Contact.

SUPORT PERSONAL RĂZVAN PETRESCU

Suportul personal oferit din partea autorului (Răzvan Petrescu) este oferit doar clienților ce au achiziționat Produsul/Serviciul de pe site-ul nostru MARKETINGULAFILIAT.COM. 

Suportul personal este oferit doar prin Whatsapp, Skype și email, prin mesaje scrise, mesaje audio, SMS, emailuri. Suportul personal nu este oferit prin apeluri audio sau video.

Program suport personal: Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

SUPORT RELAȚII CLIENȚI

Răspundem întotdeauna tuturor solicitărilor de întrebări și/sau nelămuriri la unul din email-urile: [email protected] sau [email protected] ori prin intermediul formularului de pe pagina de Contact .

Program relații clienți: Luni - Vineri: 9:00 - 17:00.

Actualizat: Iulie 2023.

VREI SĂ AFLI DE LA NOI ȘI ALTE SECRETE DESPRE CUM SĂ FACI BANI PE INTERNET?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom ține la curent!

VREI SĂ AFLI DE LA NOI ȘI ALTE SECRETE DESPRE CUM SĂ FACI BANI PE INTERNET?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom ține la curent!

experienta razvan petresculinie alba razvan petrescuprofesionisti marketingulafiliat.com

Acesta nu este un program de îmbogățire rapidă și nici nu credem în succesul peste noapte. Credem în muncă, integritate și dezvoltarea abilităților dumneavoastră dacă vreți să câștigați mai mult financiar. După cum prevede legea, nu putem și nu oferim nicio garanție cu privire la capacitatea dumneavoastră de a obține rezultate sau de a câștiga bani cu oricare dintre produsele sau serviciile noastre. Rezultatele dvs. vor varia, în sensul că pot să fie mai mari sau mai mici sau chiar să nu existe, și vor depinde de mulți factori, inclusiv, dar fără a se limita la, educația, experiența și etica dvs. în muncă. Toate afacerile implică riscuri, precum și eforturi și acțiuni concrete și consecvente. Dacă nu sunteți dispus(ă) să acceptați acest lucru, vă rugăm să NU CUMPĂRAȚI NICIUN PRODUS DE LA NOI.

Orice referințe sau exemple utilizate în cadrul acestui site web sunt reale și documentate, dar sunt folosite strict doar în scopul de exemplu. Persoanele care apar pe acest site au muncit, au investit și s-au dedicat până ajungă la rezultatele declarate de ele.

Răzvan Petrescu & Co. nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice fel de câștig sau pierdere financiară și niciodată nu putem fi trași la răspundere pentru propriile dumneavoastră acțiuni. Nimic din ce este pe acest site sau în cartea electronică "Marketingul Afiliat" sau alt produs sau bonus de pe siteurile noastre nu se poate considera un sfat financiar, medical sau politic. Totul trebuie tratat doar ca și un material informațional. Mai multe detalii găsiți pe acest site la Declinarea Responsabilității.