IMPORTANT! Detalii procedură de plată.

Poți achita CU CARDUL (Visa sau Mastecard) sau direct cu Paypal. Nu are importanță ce bancă a emis acel card. În plus poate fi chiar și de la o bancă online cum este Revolut sau altele (Binance, Monese, N26, Crypto.com, Curve, Skrill, etc), important este să fie Visa sau Mastercard.

După ce completezi formularul din pagină și parcurgi pașii necesari, va trebui să alegi una din variantele de plată asemănătoare cu imaginea aceasta.

paypal sau card bancar

Indiferent care opțiune o vei alege, va trebui sa ai un cont de Paypal (un cont de Paypal nu te va deranja cu nimic, dimpotrivă te va ajuta pe viitor foarte mult când vei începe să faci bani din marketing afiliat).

 • PayPal

Dacă nu ai cont Paypal selectezi  CARD DE DEBIT ȘI DE CREDIT , completezi datele necesare și îți deschizi cont Paypal pe loc foarte ușor din formularul de plată, după care efectuezi plata cu cardul. 

 • PayPal

Dacă ai cont Paypal selectezi  PayPal , te autentifici după care faci plata (cu cardul sau din soldul tău Paypal). 

Plata se va face fie direct de pe card, fie din contul tău Paypal, în funcție de alegerea ta și/sau de unde ai banii necesari pentru achiziție. Mai multe detalii despre modalitatea de plată vezi și la secțiunea de  Întrebări Frecvente.

Am înțeles!

HEI AȘTEAPTĂ O SECUNDĂ!

Sau 5 😜

Vrei să pleci? Păi ce s-a întâmplat?? E ceva ce nu ai înțeles legat de plată? Sau de "Marketingul Afiliat"? Sau de ce e cerul albastru? :)

Nu ies. Du-mă înapoi la plată!

Dacă e ceva ce nu ai înțeles, absolut ORICE, te rog să ne contactezi prin formularul de mai jos și îți vom răspunde negreșit. Îți ia 10 secunde 😜

Sau poți consulta secțiunea de Întrebări Frecvente de pe pagină.

echipa marktingulafiliat.com

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

ATENȚIONARE: Acest Articol Este Foarte Solicitat!

Locul Tău A Fost Rezervat Pentru Următoarele

08

MINUTE

48

SECUNDE

La Prețul De Doar 147 EUR.

Atenție! Acest articol este foarte solicitat!

ADAUGI

DATELE

PLĂTEȘTI

VIA PAYPAL

ACCES

INSTANT

primul ps catre plata ghid
 • Plată Securizată

 • Procedura de PLATĂ

  Preț produs

   997 EUR 147 EUR

  Metode de plată

  Powered by PayPal

  Card bancar, Paypal

  Carduri acceptate

Vezi aici cum arată un card Visa sau Mastercard...

Poți achita cu un card bancar Visa sau Mastercard (sau cu Paypal dacă ai în sold suma necesară) folosind formularul de mai jos.

Mai multe detalii...
plati sigure
  • ce ACHIZIȚIONEZI

  marketingul afiliat pachet digital

  Cartea electronică este în format digital (PDF) disponibil pe orice dispozitiv., imaginile sunt doar pentru prezentare și vizualizare.

 • MARKETINGUL AFILIAT ghid pas-cu-pas

 • Și primești automat...

 • SUPORTUL MEU PERSONAL  pe Whatsapp și/sau Skype

 • GARANȚIA 30 ZILE  "Risc-Zero-Din-Partea-Ta"

Accesul la acest produs sau serviciu se face imediat după finalizarea plății pe pagina următoare și pe email.

Informațiile Tale Sunt În Siguranță

NU îți vom adăuga numele în nicio listă de emailuri fără permisiunea ta. NU vom vinde, închiria sau împărtăși nimănui adresa ta de email.

Plată 100% Securizată

100% Protejat. SSL Protocol. Toate informațiile sunt criptate și transmise fără riscuri folosind un protocol  Secure Sockets Layer .

Ai Nevoie de Ajutor?

Dacă ai nevoie de asistență tehnică sau nelămuriri cu privire la efectuarea plății ne poți contacta prin:

Email: [email protected]

Skype: MarketingulAfiliat.com Suport

Pagina de Contact

Mesagerie prin Chat Live

ÎNTREBĂRI FRECVENTE (despre Plată, Livrare, Produs etc)

Ai întrebări legate de procedura de plată, acces la produs sau alte nelămuriri? Dacă nu găsești răspunsuri satisfăcătoare mai jos selectând întrebările tale de interes, ne poți contacta și te vom ajuta cu drag.

CUM POT PLĂTI GHIDUL?

Poți achita CU CARDUL (Visa sau Mastecard) sau direct cu Paypal selectând unul din cele 2 butoane de sub formularul de pe această pagină. Indiferent care opțiune o alegi va trebui sa ai un cont de Paypal. 


Dacă nu ai cont Paypal selectezi CARD DE DEBIT ȘI DE CREDIT , completezi datele necesare și îți deschizi cont Paypal pe loc foarte ușor din formularul de plată, după care efectuezi plata cu cardul. 


Dacă ai cont Paypal selectezi  PayPal  și te autentifici după care faci plata (cu cardul sau din soldul tău Paypal).


Plata se va face fie direct de pe card, fie din contul tău Paypal, în funcție de alegerea ta și/sau de unde ai banii necesari pentru achiziție.

CUM VOI PRIMI GHIDUL?

Ghidul "Marketingul Afiliat" (inclusiv garanție și suport personal) îl vei primi în format digital și se face INSTANT după finalizarea plății.


Deasemenea vei primi automat și un email cu confirmarea plății și accesul la Ghid.

AM ÎNCERCAT SĂ PLĂTESC CU CARDUL, DAR ÎMI DĂ EROARE!

OK, folosești card Visa/Mastercard, dar totuși îți dă eroare. Acest lucru se poate întâmpla din mai multe cauze ce țin de tine personal sau de banca emitentă a cardului, în funcție de eroarea apărută.


Ce poți face tu:


 • folosește un card de debit, nu un card de credit, deoarece nu se acceptă cardurile de credit ca metode de plată online (prin "carduri de credit" ne referim la acele carduri de cumpărături alimentate cu bani puși la dispoziție de bancă având o linie de credit oferită de bancă sub formă de împrumut);

  • verifică corectitudinea datelor introduse în formularul de plată: număr card, dată expirare, codul CVV de securitate din 3 cifre (se află de regulă pe spatele cardului);

  • încearcă din nou efectuarea plății (uneori motivul erorilor poate fi datorită unei probleme de server de moment și nu a cardului);

  • verifică dacă ai fonduri suficiente pe card pentru această achiziție;

  • dacă ai card nou asigură-te că este activat (activarea cardului se face prin introducerea acestuia în bancomat și folosirea PIN-ului);

  • o ultimă variantă ar fi să folosești pentru plată un alt card bancar (binențeles Visa sau Mastercard).

Finalizarea unei plăți online se face prin confirmarea acesteia, iar aici sunt 2 opțiuni (în funcție de bancă și/sau aplicație):

1) Introducând un cod unic de verificare trimis pe loc de bancă prin SMS;

2) Prin confirmarea plății din aplicația băncii de pe dispozitivul tău mobil;

Dacă nu ai primit SMS cu codul unic de verificare sau dacă nu ai putut confirma tranzacția din aplicație, va trebui să contactezi banca ce a emis cardul pentru detalii și ajutor.

Dacă ai încercat toate cele de mai sus și eroarea încă persistă, înseamnă că este o problemă ce ține de banca emitentă a cardului. Este posibil ca pentru cardul tău să existe anumite restricții, din cauza cărora tranzacția este refuzată. Contactează instituția care a emis cardul (banca) pentru a afla informații despre tranzacție și motivul respingerii.

De regulă pe spatele cardului găsești un număr de telefon de relații clienți, număr normal netaxabil; suni la acel număr și le explici ce probleme ai întâmpinat iar lor le arată în sistem care este problema sau dacă este cardul restricționat ori blocat pentru plăți online.


Pentru orice alte nelămuriri legate de plată ne poți contacta și vom încerca să te ajutăm și să-ți răspundem în cel mai scurt timp posibil.

DE UNDE ȘTIU CĂ NU ESTE SCAM / ÎNȘELĂTORIE?

Proiectul MARKETINGUL AFILIAT există în online de peste 13 ani, iar eu personal, Răzvan Petrescu, activez în sfera educației financiare online din 2015 și am reușit să generez o mare comunitate de dezvoltare personală în Romania și diaspora prin canalul meu de Youtube @RazvanPetrescuOficial. Nu mi-aș risca niciodată reputația și comunitatea pe care vreau să le dezvolt în continuare pentru nicio sumă de bani.


Ca să nu mai spun că am aceleași date de contact de foarte mulți ani, nr telefon și skype (am foarte mulți clienți ce țin legătura cu ei încă din 2015); dacă ar fi fost scam ceea ce fac eu, cu siguranță nu mai aveam aceleași date de contact pe toate site-urile mele, și nici site-urile în sine evident.


Te înteleg să ai o doză de scepticism în timpurile în care trăim, altfel dacă nu ai fi așa unii ar spune că ai fi o persoană naivă, însă în privința mea și a noastră poți fii liniștit(ă) totul este în regulă 100% și legal.

GHIDUL ESTE ÎN FORMAT TIPĂRIT SAU DIGITAL?

Ghidul "Cum Să Faci Bani Cu MARKETINGUL AFILIAT Și Secretele Lui Ascunse" îl vei primi în format digital PDF downloadabil*, îl vei putea descărca și analiza pe orice dispozitiv inteligent (telefon, tableta, laptop, PC, etc).

Nu am decis încă să îl oferim și în format tipărit datorită cererii foarte scăzute a acestuia în acest format (mai toți oamenii dețin astăzi cel puțin un smartphone). Un alt motiv este că astfel salvăm și natura. :)

*Îl vei putea descărca din emailul ce-l vei primi de la noi sau imediat după finalizarea plății.

POT ACHIZIȚIONA GHIDUL PLĂTIND ÎN CRIPTOMONEDĂ?

Nu, deocamdată nu oferim această opțiune.

NU SUNT ÎN ROMÂNIA, POT PLĂTI ȘI PRIMI GHIDUL DE ORIUNDE?

Da binențeles, poți plăti de oriunde din lume, din orice țară, cu un card Visa sau Mastercard sau cu Paypal, iar Ghidul îl vei primi pe loc după efectuarea plății și pe email.

Detalii despre metoda de plată și livrarea Ghidului vezi puțin mai sus la primele întrebări.

DACĂ NU SUNT MULȚUMIT, POT PRIMI BANII ÎNAPOI?

Bineînțeles! Eu ofer o politică pentru returnare a banilor de 30 de zile (vezi detalii despre garanție aici).


Poți să primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit informațiile găsite în Ghid.


Doar scrie un email către [email protected] cu motivul pentru care dorești restituirea banilor plus câteva detalii.

Pentru mai multe amănunte vezi Termeni și Condiții la secțiunea dedicată pentru "Politica de Rambursare".

garantie marketingul afiliat
DUPĂ CE CUMPĂR GHIDUL, MAI TREBUIE SĂ INVESTESC ALȚI BANI?

Nu, nu trebuie neapărat să mai investești sau să mai cumperi ceva. Poți face bani din afiliere fără să investești deloc, o să găsești în Ghid în detaliu despre cum poți face acest lucru.


Dar binențeles, așa cum o să vezi în Ghid, o să-ți recomand, printre altele, și anumite unelte ce te vor ajuta foarte mult ca să ai succes cât mai rapid și să faci cât mai mulți bani, unelte care vor avea un anumit preț, însă nu vor fi sume mari.

MERITĂ SĂ ÎNCEP DACĂ NU AM O SUMĂ MARE DE BANI?

Cu siguranță DA, MERITĂ! Ai nevoie doar de suma modică ce o oferi pe Ghid, iar după aceea poți urma instrucțiunile și faci bani din afiliere chiar și fără să mai investești alți bani.


Eu când am început în online în 2009 am împrumutat bani pentru asta. Și am început într-un domeniu riscant în care puteam să pierd banii, în trading online pe piața forex. Iar acum pot spune fără nicio urmă de îndoială că a fost cea mai bună decizie din viața mea.


Nu înțelege greșit, eu nu spun acum să împrumuți și tu bani pentru a începe, însă îți garantez că nu vei regreta atunci când vei începe. Când vei vedea ce "comoară" ai în mână îți vei mulțumi. 😉


SFAT: Dacă-ți faci o analiză a bugetului tău personal o să constați cu uimire câte cheltuieli inutile faci lunar. Țigări, cafea, dulciuri, sucuri, mâncăruri semipreparate, comenzi de mâncare, combustibil consumat inutil, etc, sunt doar câteva aspecte. De exemplu pentru o perioadă în loc să comanzi mâncare o poți găti tu și ieși cu mâncare cu 50% mai ieftină (și mai sănătoasă). Sau în loc să te deplasezi la job cu mașina îți faci un abonament la autobuz (sau metrou); daca de ex combustibilul te-ar costa 300 lei/lună, un abonament doar 100 lei. Să nu mai spun de țigări că dacă le reduci sau renunți la ele vei economisi câteva sute de lei. Așadar ce spui merită să faci niște "sacrificii" înțelepte pentru o perioadă scurtă până strângi bani pentru educația ta?

Îți recomand acest articol cu 7 trucuri despre cum să eviți cheltuielile inutile.

NU AM BANI PENTRU GHID. CE POT FACE?

Ghidul nu este gratuit. Informația de calitate costă, însă prețul de doar 147 euro din acest moment te asigur că este enorm de mic comparativ cu valoarea lui (a fost evaluat la 997 euro) și oricum îți vei recupera banii dați pe Ghid foarte repede.


Totuși ce poți face în cazul în care vrei să începi, dar nu ai bani să cumperi Ghidul? Ar fi 3 variante:


1. Varianta cea mai bună este să te înscrii în PROGRAMUL NOSTRU DE AFILIERE cu care poți face bani fără să investești nimic. Înscrierea este gratuită. Promovezi online ghidul MARKETINGUL AFILIAT și primești un comision excelent pentru fiecare vânzare. Plățile se fac în cont de Paypal. Mai multe detalii despre programul nostru de afiliere găsești AICI.


2. O altă opțiune ar fi să împrumuți suma necesară (eu așa am început în 2009 în mediul online). Însă aici rămâne ca tu să cântărești bine lucrurile.


3. Și varianta ceva mai dificilă (sau nu!?) este să economisești și să strângi suma necesară. Aici e mai mult de discutat, însă totuși este mai înțelept și mai simplu decât crezi. Și hai să-ți explic un pic de ce zic asta...


Dacă-ți faci o analiză a bugetului tău personal o să constați cu uimire câte cheltuieli inutile la care poți renunța faci lunar, de exemplu țigări, cafea, dulciuri, sucuri, comenzi online de mâncare, prânz la muncă, combustibil consumat inutil, Netflix, etc, sunt doar câteva aspecte.


De exemplu pentru o perioadă în loc să comanzi mâncare o poți găti tu și ieși cu mâncare cu 50% mai ieftină (și mai sănătoasă).


Sau în loc să te deplasezi la job cu mașina îți faci un abonament la autobuz (sau metrou); daca de ex combustibilul te-ar costa 300 lei/lună, un abonament doar 100 lei.

Să nu mai spun de țigări că dacă le reduci sau renunți la ele vei economisi câteva sute de lei.


Așadar ce spui, merită să faci niște "sacrificii" înțelepte pentru o perioadă scurtă până strângi bani pentru educația și independența TA financiară??


Îți recomand acest articol cu 7 trucuri despre cum să eviți cheltuielile inutile.

EXISTĂ VREUN RISC SĂ PIERD BANI ÎN ACEASTĂ ACTIVITATE?

NU. Nu există niciun astfel de risc în marketing prin afiliere, mai ales că poți începe chiar și fără niciun ban după ce achiziționezi ghidul meu "Marketingul Afiliat".


Aici nu este vorba de jocuri de noroc sau alt gen de investiții riscante.

ESTE LEGALĂ ACEASTĂ ACTIVITATE?

Da este 100% legală. Afilierea la alte companii și produse există de secole în forma sa primitivă, încă înainte să se fi inventat acest cuvânt, dinainte să existe internetul și încă dinainte să apară termenul de "marketing afiliat". Iar primul program complex de afiliere pe internet a fost dezvoltat de Amazon în jurul anului 2000 (a fost dezvoltat și aprobat pe o perioadă de câțiva ani).


De asemenea în Ghid vei învăța și despre cum să faci această activitate în totală legalitate (partea juridică, taxe, ANAF, etc).

VOI PRIMI AJUTOR ȘI DUPĂ CE IAU GHIDUL?

Da binențeles. Mă vei putea contacta personal prin Whatsapp, Skype sau email ORICÂND vei avea nevoie de ajutor sau dacă nu vei înțelege ceva.

POT FACE ASTA CHIAR DACĂ NU LOCUIESC ÎN ROMÂNIA?

Categoric. Poți face această activitate de ORIUNDE din lume atâta timp cât ai conexiune la internet. 

Poți descărca Ghidul de oriunde te afli pe orice tip de dispozitiv și poți face bani cu ceea ce vei învăța de oriunde te-ai afla.... de pe plajă, de la munte sau din vârful patului.

NU AM TIMP DELOC. CE POT FACE?

Nu ai timp suficient pentru a avea succes? Hai să-ți spun ceva...


Majoritatea oamenilor care se plâng că nu au timp suficient în viața lor suferă de o proastă rutină și organizare și de un mod de gândire potrivit.


MARKETINGUL AFILIAT te scapă de problemele astea. Cum? Foarte pe scurt... te va lua de mânuță, îți va da întâi 'câteva palme' să te trezești și să treci la acțiune, îți va dezvălui secrete și te va ului astfel încât să tânjești pur și simplu să faci asta cu plăcere și pasiune. Mai ales după ce vei vedea primele rezultate.


Îți garantez că motivația și îndrumările oferite de Ghidul meu te vor determina încă din primul capitol să ÎȚI REZERVI TIMP SUFICIENT pentru a face lucrurile pe care vrei să le faci și anume să atingi independența financiară.


Oamenii de succes au aceleași 24 de ore pe zi ca toți ceilalți, doar folosesc timpul diferit. La fel vei face și tu chiar după primul capitol din MARKETINGUL AFILIAT.


Reține că succesul nu este un accident. Nu e noroc. Nu e soartă. Nu e o întâmplare. Oamenii de succes se dedică și fac tot posibilul pentru a ajunge acolo, pentru a fi cei mai buni – adesea în moduri pe care oamenii obișnuiți nu le pot vedea sau înțelege... pentru că nu au informația potrivită și nici voința necesară pentru a reuși. Informaţia şi voința înseamnă putere și succes.


Fiecare ar trebui să își facă timp să se îmbunătăţească pe sine şi/sau în afaceri, indiferent de stadiul vieţii în care se află. Fie că este vorba de a-şi dezvolta un mod de gândire mai bun pentru a fi o persoană mai bună, fie de a-şi creşte profiturile. Informația potrivită, dezvoltarea personală, depăşirea propriilor limite, ieşirea din confortul personal şi să mergi înainte indiferent de obstacole… sunt secretul succesului.

NU STIU NIMIC DESPRE AFILIERE. VA FI GHIDUL PREA COMPLICAT PENTRU MINE?

Cu siguranță nu va fi complicat! Încă de la început am încercat să fac toate informațiile din Ghid cât mai prietenoase cu începătorii și ușor de înțeles.


Nu doar că Ghidul este într-un format ce poate fi accesat de pe absolut orice dispozitiv, dar este și structurat de așa natură că vei putea să răsfoiești foarte ușor prin capitole, să te întorci rapid la anumite informații / capitole / subcapitole, în plus ai toate informațiile necesare pentru a avea rezultate viabile și rapide.

ESTE 100% GARANTAT CĂ VOI AVEA SUCCES ȘI CĂ VOI FACE BANI DUPĂ CE IAU GHIDUL?

Din păcate oricât de mult ne-am dori să îți asigurăm succesul, nu putem să îți garantăm ceva ce nu depinde de noi 100%. 


Ghidul "Marketingul Afiliat" reprezintă un program educațional, nicidecum o promisiune că vei face o sumă X de bani.


Nu știm cum vei percepe informația din program, cum o vei implementa, dacă vei implementa ceva și cât de în serios vei lua afacerea ta online, astfel NU îți putem garanta și nu putem să ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice fel de câștig sau pierdere financiară.


Răzvan Petrescu și "MarketingulAfiliat.com" NU îți garantează bani sau câștiguri X în X zile. De fapt o să-ți dezvăluim și un lucru important legat de acest aspect: Este ilegal ca cineva să garanteze așa ceva, în scris sau verbal sau altă formă. Pe site-ul nostru NU o să vezi astfel de promisiuni, ci doar ce posibilități există.


În schimb tot ce îți putem garanta este că prin muncă, răbdare și seriozitate poți avea rezultate aplicând informațiile din Ghid și/sau din instrucțiunile primite din partea noastră prin email / Whatsapp / Skype.


Mai multe detalii despre acest aspect vezi Termenii și Condițiile siteului.

ÎN CÂT TIMP VOI FACE BANI ȘI CÂȚI?

Se fac FOARTE mulți bani din această activitate, însă nu există un răspuns exact la o asemenea întrebare pentru că nu ai cum să știi așa ceva, aici nu e vorba de un job cu un salariu fix.


Este o activitate în care ești propriul șef, în consecință veniturile depind de ceea ce faci tu și binențeles dacă vei aplica instrucțiunile din Ghid, cât de mult te implici, cât timp petreci dezvoltându-ți propria afacere de marketing afiliat, etc.


E ca și când m-ai întreba de exemplu "câți pași voi face mâine?".


Eu pot să-ți zic că vei face 1000 de euro pe zi în maxim o lună, dar nu te ajută cu nimic, în acest domeniu nu există că "garantat faci XXXX euro pe zi/săptămână"; uneori faci mai mult alteori mai puțin.


Hai să te întreb și eu să vedem dacă îmi poți da un răspuns exact: De câte ori vei clipi din ochi mâine? Sau cu câte grame de mâncare te vei hrăni săptămâna asta? Evident că nu ai un răspuns clar. Dar un lucru știi sigur: vei clipi de multe ori și vei mânca pe săturate 😉

Înapoi Către Plată

UTILIZATOR VERIFICAT

David Covaci, București

Răzvan ceea ce oferi tu este extraordinar din multe puncte de vedere, informația primită de la tine este foarte bine documentată , dar și foarte practică. Am descoperit multe secrete din acest domeniu ce chiar le-am aplicat și dau roade excelente. Ești nr.1!

UTILIZATOR VERIFICAT

Izabela Muntean, Iași 

Nu-mi vine să cred nici acum că l-am întâlnit pe Răzvan. Ceea ce am primit de la el mi-a schimbat viața total. Cu instrucțiunile și ajutorul său acum fac bani suficienți ca să călătoresc în jurul lumii. Recent mi-am îndeplinit și visul să vizitez New York-ul.

UTILIZATOR VERIFICAT

Alex & Iulia Rus, Craiova

Răzvane ce ne-ai făcut!? Ne-ai dat viața peste cap! Ahahaha :)) Eu și Iulia nu avem cuvinte să-ți MULȚUMIM! Datorită metodei tale de a face bani pe internet m-am întors în România la familie. Fac bani de acasă și stau cu copilașii mei, nu la 2376 de km distanță.

VEZI AICI MAI MULTE TESTIMONIALE!

UTILIZATOR VERIFICAT

Anca Suciu, Constanța

Răzvan îți sunt nespus de recunoscătoare că ai creat acest ghid foarte foarte bun, dar mai ales îți mulțumesc pentru tot suportul oferit de voi și pentru multele emailuri, probabil că nici acum nu începeam dacă nu insistai și nu mă încurajai atât de mult cu emailurile tale.

UTILIZATOR VERIFICAT

Dan & Silvia P., Malaga

La început nu am avut încredere deloc, mai era și teama că dau banii degeaba, aici în Spania am mai luat țepe. Dar la insistențele soției am luat ghidul vostru. Ce a urmat a întrecut orice așteptări și am rămas foarte plăcut surprinși de calitatea informațiilor dvs.

UTILIZATOR VERIFICAT

Radu Cebotari, Chișinău

...te urmăresc de mult timp și am tot amânat să investesc în oferta ta. Sincer mi-e ciudă că nu am început mai repede, dar nu-i nimic, e bine și acum. Ghidul tău e super, am învățat atât de multe. Am retras chiar zilele trecute 500€ a doua oară. Îți mulțumesc Răzvan!

UTILIZATOR VERIFICAT

Denis Toma, Napoli

M-am înscris în programul de afiliere al lui Răzvan acum 2 luni, după ce am luat ghidul lui. Am retras bani până acum de 3 ori și a plătit de fiecare dată exact la timp. Foarte tare e că în ghid am învățat tot ce trebuie să fac pentru a face bani din afiliere la programul lui.

UTILIZATOR VERIFICAT

Adina M., Oradea

Nu demult mi-am pierdut locul de muncă și căutând online un job, am dat de site-ul tău. Îi mulțumesc lui D-zeu că te-am întâlnit Răzvan pentru că am învățat cum să fac bani de acasă foarte ușor. Acum îl învăț și pe fiul meu care prinde foarte repede.

UTILIZATOR VERIFICAT

Sergiu Ispas, Brașov

Hey Răzvan vreau să te anunț că primii bani ce i-am făcut cu ajutorul ghidului tău i-am "investit" într-o vacanță în Fuerteventura unde sunt chiar acum hehe, îți dau imediat și o poză. Te salut de pe plaja Playa del Castillo și te invit cu drag aici!🌞🌞🌞

Capturi de pe WhatsApp

Capturi de pe Skype

SUCCESUL ÎN CIFRE

(AL NOSTRU ȘI AL CLIENȚILOR)

VREI SĂ AFLI DE LA NOI ȘI ALTE SECRETE DESPRE CUM SĂ FACI BANI PE INTERNET?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom ține la curent!

VREI SĂ AFLI DE LA NOI ȘI ALTE SECRETE DESPRE CUM SĂ FACI BANI PE INTERNET?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom ține la curent!

experienta razvan petresculinie alba razvan petrescuprofesionisti marketingulafiliat.com

Acesta nu este un program de îmbogățire rapidă și nici nu credem în succesul peste noapte. Credem în muncă, integritate și dezvoltarea abilităților dumneavoastră dacă vreți să câștigați mai mult financiar. După cum prevede legea, nu putem și nu oferim nicio garanție cu privire la capacitatea dumneavoastră de a obține rezultate sau de a câștiga bani cu oricare dintre produsele sau serviciile noastre. Rezultatele dvs. vor varia, în sensul că pot să fie mai mari sau mai mici sau chiar să nu existe, și vor depinde de mulți factori, inclusiv, dar fără a se limita la, educația, experiența și etica dvs. în muncă. Toate afacerile implică riscuri, precum și eforturi și acțiuni concrete și consecvente. Dacă nu sunteți dispus(ă) să acceptați acest lucru, vă rugăm să NU CUMPĂRAȚI NICIUN PRODUS DE LA NOI.

Orice referințe sau exemple utilizate în cadrul acestui site web sunt reale și documentate, dar sunt folosite strict doar în scopul de exemplu. Persoanele care apar pe acest site au muncit, au investit și s-au dedicat până ajungă la rezultatele declarate de ele.

Răzvan Petrescu & Co. nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice fel de câștig sau pierdere financiară și niciodată nu putem fi trași la răspundere pentru propriile dumneavoastră acțiuni. Nimic din ce este pe acest site sau în cartea electronică "Marketingul Afiliat" sau alt produs sau bonus de pe siteurile noastre nu se poate considera un sfat financiar, medical sau politic. Totul trebuie tratat doar ca și un material informațional. Mai multe detalii găsiți pe acest site la Declinarea Responsabilității.