Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

VIZIONEAZĂ VIDEO  

ATENȚIE ACEST VIDEO NU ESTE MENIT SĂ PROVOACE PANICĂ!

VREAU SĂ ÎNCEP ACUM
LA DOAR 147 € ∙ DISCOUNT 85% APLICAT

DESPRE MINE / NOI

Pentru mine singura opțiune a fost LIBERTATEA. Nu mă interesa să devin bogat, nu mă gândeam cum să devin milionar, ci doar la cum să devin LIBER. Obiectivul meu era că indiferent ce fac sau ce muncesc... eforturile mele au fost mereu îndreptate către libertate. De ce? 


Deși trăim într-o țară liberă, în general oamenii duc o viață foarte îngrădită, deloc liberă. Mergem la școală 12 sau 16 ani sau mai mult... ca să primim cel mult o lună de libertate pe an. Lucru ce de fapt se întâmplă pe tot globul.


Majoritatea oamenilor din lume nici măcar nu cred că este posibil să ai control TOTAL asupra propriului timp. Însă eu vreau ca oamenii să știe că acest lucru NU este deloc adevărat și că poți avea control asupra timpului tău. Și ca să faci și tu asta trebuie să începi întâi cu acest lucru în minte... ca POȚI.


Există un termen ce circulă de ani buni numit "sclavia modernă" (sau "sclavia corporatistă"), iar această sclavie este administrată de bogații lumii și marionetele lor, liderii politici. Nu este exagerare, este foarte REALĂ pentru că ei îî stăpânesc pe oameni și îi controlează punând cătușe pe timpul lor.


De 8 ani de când mă străduiesc să arăt oamenilor că ESTE POSIBIL să ai control total asupra timpului tău și să-ți trăiești viața așa cum dorești, le dezvălui tuturor diferite tactici despre CUM ANUME să facă asta cu succes, să facă bani chiar și în timp ce dorm, mai ales acum în era Internetului și a automatizării online.*

*Despre acest subiect vezi mult mai în detaliu în ebook-ul meu LIBERTATEA FINANCIARĂ. Dacă încă nu l-ai descărcat gratuit o poți face de aici.

independenta financiara

CINE ESTE RĂZVAN PETRESCU

Prietenii și familia îmi spun Răzvan, sunt din București, căsătorit cu o femeie extraordinară și avem 2 copii minunați. Îmi place să joc șah, ceasurile de lux, să “muncesc” în sala de fitness, și ador să călătoresc prin toată lumea; deasemenea un alt hobby este să îi învăț și pe alții să facă bani, să obțină independența financiară și să fie liberi pe plan financiar exact asa cum sunt și eu.

Provin dintr-o familie modestă și îți spun sincer că încă de copil aveam multe neajunsuri, îmi aduc foarte bine aminte cum părinții mei se chinuiau de la o lună la alta să ne asigure strictul necesar mie și celor 3 frați ai mei. Și să vezi aceste lucruri de la acea vârstă, nu e tocmai o imagine frumoasă a copilăriei. Însă iubirea și educația lor ne-a înlocuit toate nevoile și astăzi sunt ceea ce sunt datorită lor.

razvan petrescu
marketingul afiliat

Am urmat Facultatea de Management de la ASE București, însă pot spune foarte sincer că nu m-a ajutat prea mult. Pentru a termina facultatea a trebuit să muncesc încă din timpul școlii ceea ce mi-a prins foarte bine, munca m-a pregătit pentru viață mult mai mult decât a făcut-o facultatea cu multă teorie inutilă.

După ce am strâns niște bani mi-am deschis un mic business cu un magazin de electronice care a mers bine câțiva ani până când marile magazine au început să acapareze tot, nu mă puteam bate cu Flanco, Altex sau Emag, asa că am fost nevoit să îl închid.

A trebuit să-mi iau un job, însă salariul nu-mi acoperea cheltuielile și datoriile mari ce le aveam la bancă și la prieteni. A fost o lovitură grea pentru mine și familia mea, însă a fost impulsul de care aveam nevoie pentru a face pasul către ceea ce m-a adus aici, către libertatea financiară.

UN NOU ÎNCEPUT

În anul 2009 am decis să încerc să fac bani online și, cu ultimii bani, am plătit un trader profesionist cu experiență să mă învețe să tranzacționez la Bursă. Am urmat cursul lui și astfel am pășit într-un domeniu total necunoscut pentru mine până în acel moment. Tot în același an am luat contact și cu marketingul afiliat, am început și în acest domeniu cu succes, binențeles după ce am asimilat informații de calitate din cursuri și ebook-uri.

Pot să-ți spun că a fost cea mai bună decizie din viața mea să încep să fac bani pe internet, ținând cont că după doar 8 luni nu mai aveam nicio datorie la nimeni. Mi-am dat demisia de la job și m-am axat doar pe activitățile mele online foarte profitabile și de atunci, de atâția ani de zile din 2009, mă bucur de LIBERTATEA la care majoritatea doar visează: să muncesc când și cât doresc, să câștig cât doresc, să plec în vacanță când vreau și, mai ales, să petrec timp cu familia când, cât și cum îmi poftește inima.

razvan petrescu
marketingul afiliat

Banii căștigați din trading și marketing afiliat de-a lungul timpului i-am investit și, împreună cu soția și cumnatul meu, ne-am extins către noi oportunități.

Nu e înțelept să ții banii blocați în bancă deoarece astăzi comisioanele sunt mai mari decât dobânzile oferite de bănci și, în timp, banii vor fi tot mai puțini, în plus în bancă nici nu produc nimic. Așa că i-am investit pe termen lung în diverse active, nu doar într-unul singur, îți dau doar câteva dintre ele: aur, argint, acțiuni, petrol, titluri de stat, criptomonede, inclusiv în 2 business-uri (imobiliare si auto). Aceste investitii, făcute corect, aduc profit, ca să nu mai zic că "bat la fund" și inflația. Noi antreprenorii stim cât este de important să "punem banii să muncească pentru noi". ;)

Și am mai făcut o investiție, care probabil e cea mai importantă: în mine. Am făcut cursuri și am citit cărți, m-am dezvoltat ca om și mi-am perfecționat mereu calitățile de antreprenor.

UN NOU HOBBY

În anul 2015, la 6 ani de când am început să fac bani pe net, mi-am deschis un blog pe internet despre marketing online și la scurt timp unul despre trading online pe Bursă. Începând de atunci am început sa fiu contactat de tot mai multe persoane interesate să facă bani pe internet și astfel cunoștințele mele au ajuns la sute de persoane prin cursurile și ebook-urile mele.

A devenit un hobby care m-a prins foarte repede deoarece am satisfacție maximă în ceea ce fac văzând că majoritatea celor care aplică ceea ce primesc de la mine au avut și au succes și își schimbă viețile. Cu unii dintre ei am devenit prieteni, ne-am întâlnit, ba chiar cu unii am fost și în vacanțe împreună. Cum ar fi ca și noi să devenim prieteni, tu și cu mine, și să facem bani împreună? 😊 

razvan petrescu

SECRETUL SUCCESULUI

Succesul real nu este un accident. Nu e noroc. Nu e soartă. Nu e o întâmplare. Oamenii de succes se dedică și fac tot posibilul pentru a ajunge acolo, pentru a fi cei mai buni – adesea în moduri pe care oamenii obișnuiți nu le pot vedea sau înțelege... pentru că nu au informația potrivită și, adeseori, nici voința necesară pentru a acționa și a reuși.

Cred cu tărie că informaţia, voința și acțiunea înseamnă putere: puterea de a decide pentru tine să trăiești viața după propriile reguli, puterea de a fi independent și liber financiar, puterea de a nu mai fi controlat.

Fiecare ar trebui să se îmbunătăţească pe sine şi/sau în afaceri, indiferent de stadiul vieţii în care se află. Fie că este vorba de a-şi dezvolta un mod de gândire mai bun pentru a fi o persoană mai bună, fie de a-şi creşte profiturile. Informația potrivită, dezvoltarea personală, depăşirea propriilor limite, ieşirea din confortul personal şi să mergi înainte indiferent de obstacole… sunt secretul succesului.

UTILIZATOR VERIFICAT

David Covaci, București

Răzvan ceea ce oferi tu este extraordinar din multe puncte de vedere, informația primită de la tine este foarte bine documentată , dar și foarte practică. Am descoperit multe secrete din acest domeniu ce chiar le-am aplicat și dau roade excelente. Ești nr.1!

UTILIZATOR VERIFICAT

Izabela Muntean, Iași 

Nu-mi vine să cred nici acum că l-am întâlnit pe Răzvan. Ceea ce am primit de la el mi-a schimbat viața total. Cu instrucțiunile și ajutorul său acum fac bani suficienți ca să călătoresc în jurul lumii. Recent mi-am îndeplinit și visul să vizitez New York-ul.

UTILIZATOR VERIFICAT

Alex & Iulia Rus, Craiova

Răzvane ce ne-ai făcut!? Ne-ai dat viața peste cap! Ahahaha :)) Eu și Iulia nu avem cuvinte să-ți MULȚUMIM! Datorită metodei tale de a face bani pe internet m-am întors în România la familie. Fac bani de acasă și stau cu copilașii mei, nu la 2376 de km distanță.

VEZI AICI MAI MULTE TESTIMONIALE!

UTILIZATOR VERIFICAT

Anca Suciu, Constanța

Răzvan îți sunt nespus de recunoscătoare că ai creat acest ghid foarte foarte bun, dar mai ales îți mulțumesc pentru tot suportul oferit de voi și pentru multele emailuri, probabil că nici acum nu începeam dacă nu insistai și nu mă încurajai atât de mult cu emailurile tale.

UTILIZATOR VERIFICAT

Dan & Silvia P., Malaga

La început nu am avut încredere deloc, mai era și teama că dau banii degeaba, aici în Spania am mai luat țepe. Dar la insistențele soției am luat ghidul vostru. Ce a urmat a întrecut orice așteptări și am rămas foarte plăcut surprinși de calitatea informațiilor dvs.

UTILIZATOR VERIFICAT

Radu Cebotari, Chișinău

...te urmăresc de mult timp și am tot amânat să investesc în oferta ta. Sincer mi-e ciudă că nu am început mai repede, dar nu-i nimic, e bine și acum. Ghidul tău e super, am învățat atât de multe. Am retras chiar zilele trecute 500€ a doua oară. Îți mulțumesc Răzvan!

UTILIZATOR VERIFICAT

Denis Toma, Napoli

M-am înscris în programul de afiliere al lui Răzvan acum 2 luni, după ce am luat ghidul lui. Am retras bani până acum de 3 ori și a plătit de fiecare dată exact la timp. Foarte tare e că în ghid am învățat tot ce trebuie să fac pentru a face bani din afiliere la programul lui.

UTILIZATOR VERIFICAT

Adina M., Oradea

Nu demult mi-am pierdut locul de muncă și căutând online un job, am dat de site-ul tău. Îi mulțumesc lui D-zeu că te-am întâlnit Răzvan pentru că am învățat cum să fac bani de acasă foarte ușor. Acum îl învăț și pe fiul meu care prinde foarte repede.

UTILIZATOR VERIFICAT

Sergiu Ispas, Brașov

Hey Răzvan vreau să te anunț că primii bani ce i-am făcut cu ajutorul ghidului tău i-am "investit" într-o vacanță în Fuerteventura unde sunt chiar acum hehe, îți dau imediat și o poză. Te salut de pe plaja Playa del Castillo și te invit cu drag aici!🌞🌞🌞

Capturi de pe WhatsApp

Capturi de pe Skype

SUCCESUL ÎN CIFRE

(AL NOSTRU ȘI AL CLIENȚILOR)

VREI SĂ AFLI DE LA NOI ȘI ALTE SECRETE DESPRE CUM SĂ FACI BANI PE INTERNET?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom ține la curent!

VREI SĂ AFLI DE LA NOI ȘI ALTE SECRETE DESPRE CUM SĂ FACI BANI PE INTERNET?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom ține la curent!

experienta razvan petresculinie alba razvan petrescuprofesionisti marketingulafiliat.com

Acesta nu este un program de îmbogățire rapidă și nici nu credem în succesul peste noapte. Credem în muncă, integritate și dezvoltarea abilităților dumneavoastră dacă vreți să câștigați mai mult financiar. După cum prevede legea, nu putem și nu oferim nicio garanție cu privire la capacitatea dumneavoastră de a obține rezultate sau de a câștiga bani cu oricare dintre produsele sau serviciile noastre. Rezultatele dvs. vor varia, în sensul că pot să fie mai mari sau mai mici sau chiar să nu existe, și vor depinde de mulți factori, inclusiv, dar fără a se limita la, educația, experiența și etica dvs. în muncă. Toate afacerile implică riscuri, precum și eforturi și acțiuni concrete și consecvente. Dacă nu sunteți dispus(ă) să acceptați acest lucru, vă rugăm să NU CUMPĂRAȚI NICIUN PRODUS DE LA NOI.

Orice referințe sau exemple utilizate în cadrul acestui site web sunt reale și documentate, dar sunt folosite strict doar în scopul de exemplu. Persoanele care apar pe acest site au muncit, au investit și s-au dedicat până ajungă la rezultatele declarate de ele.

Răzvan Petrescu & Co. nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice fel de câștig sau pierdere financiară și niciodată nu putem fi trași la răspundere pentru propriile dumneavoastră acțiuni. Nimic din ce este pe acest site sau în cartea electronică "Marketingul Afiliat" sau alt produs sau bonus de pe siteurile noastre nu se poate considera un sfat financiar, medical sau politic. Totul trebuie tratat doar ca și un material informațional. Mai multe detalii găsiți pe acest site la Declinarea Responsabilității.