Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

AFFILIATE DISCLOSURE

Informaţii privind dezvăluirea link-urilor de afiliere

Întotdeauna am crezut în transparență pe web și, prin urmare, dezvăluim că am inclus anumite link-uri de afiliere către unele produse sau servicii prezentate pe acest site și/sau în cadrul ebook-urilor de pe acest site.

Affiliate Disclosure înseamnă că suntem transparenți și vă comunicăm deschis că anumite link-uri către diverse produse sau servicii sunt link-uri de afiliere și putem câștiga un comision pentru anumite achiziții pe care le puteți face de pe aceste link-uri. Acest lucru nu va implica costuri suplimentare pentru dvs. (adeseori pot fi chiar reduceri datorită lor). Aceleași prețuri le veți găsi și direct pe site-urile produselor/serviciilor respective.

Vă menționăm aceste produse și servicii pentru că noi credem în ele și vrem să vă ajutăm să vă îmbunătățiți viața. Recomandăm doar produse sau servicii care credem că vă oferă valoare. În mod evident MARKETINGULAFILIAT.COM este o afacere cu scop de profit (nu non-profit), ceea ce înseamnă că vom câștiga un venit cu acest site web.

Dacă aveți întrebări cu privire la cele de mai sus, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați folosind pagina de contact.

VREI SĂ AFLI DE LA NOI ȘI ALTE SECRETE DESPRE CUM SĂ FACI BANI PE INTERNET?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom ține la curent!

VREI SĂ AFLI DE LA NOI ȘI ALTE SECRETE DESPRE CUM SĂ FACI BANI PE INTERNET?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom ține la curent!

experienta razvan petresculinie alba razvan petrescuprofesionisti marketingulafiliat.com

Acesta nu este un program de îmbogățire rapidă și nici nu credem în succesul peste noapte. Credem în muncă, integritate și dezvoltarea abilităților dumneavoastră dacă vreți să câștigați mai mult financiar. După cum prevede legea, nu putem și nu oferim nicio garanție cu privire la capacitatea dumneavoastră de a obține rezultate sau de a câștiga bani cu oricare dintre produsele sau serviciile noastre. Rezultatele dvs. vor varia, în sensul că pot să fie mai mari sau mai mici sau chiar să nu existe, și vor depinde de mulți factori, inclusiv, dar fără a se limita la, educația, experiența și etica dvs. în muncă. Toate afacerile implică riscuri, precum și eforturi și acțiuni concrete și consecvente. Dacă nu sunteți dispus(ă) să acceptați acest lucru, vă rugăm să NU CUMPĂRAȚI NICIUN PRODUS DE LA NOI.

Orice referințe sau exemple utilizate în cadrul acestui site web sunt reale și documentate, dar sunt folosite strict doar în scopul de exemplu. Persoanele care apar pe acest site au muncit, au investit și s-au dedicat până ajungă la rezultatele declarate de ele.

Răzvan Petrescu & Co. nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice fel de câștig sau pierdere financiară și niciodată nu putem fi trași la răspundere pentru propriile dumneavoastră acțiuni. Nimic din ce este pe acest site sau în cartea electronică "Marketingul Afiliat" sau alt produs sau bonus de pe siteurile noastre nu se poate considera un sfat financiar, medical sau politic. Totul trebuie tratat doar ca și un material informațional. Mai multe detalii găsiți pe acest site la Declinarea Responsabilității.