Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

E-BOOK GENIAL!

-

FOARTE INSTRUCTIV

-

BINE STRUCTURAT!

-

SUPER-MOTIVAȚIONAL!

-

12345

Ești Exact Unde Trebuie Deoarece...

Aici Descoperi Cea Mai Ușoară Metodă De A Face Bani Online Din Istorie

Chiar Și În Timp Ce Dormi Și Chiar Dacă Ești Complet Începător

Fără Experiență • Fără Abilități Tehnice • Fără Un Produs sau Website • Fără Niciun Risc

“Libertatea financiară este libertatea de frică.”

Robert Kiyosaki


DE CE LIBERTATEA FINANCIARĂ?

Pentru că atingerea statutului de libertate financiară este cheia pentru a te bucura de o viață fericită, fără frică de viitor, plină de satisfacții și de independență financiară.

Iată doar 7 motive pentru care să fii liber financiar:

 • Mai multă securitate, mai puțină teamă pentru viitor

 • Control asupra timpului tău, mai mult cu familia

 • Poți avea ce pasiuni dorești (călătorii, mașini de lux, etc) 

 • Vei putea ajuta mai mult pe alții (orfelinate, refugiați, săraci, etc) 

 • Îți permiți riscuri și pentru alte investiții și afaceri 

 • Poți locui oriunde dorești, în ce țară sau insulă preferi

 • POȚI AVEA O VIAȚĂ DE VIS 

 • EI ȘI MULȚI ALȚII... AU REUȘIT! 

Iată Doar Câteva Dintre Testimonialele (Mărturiile) Celor Care Fac Bani și Au Obținut LIBERTATEA FINANCIARĂ Cu Ajutorul Nostru

UTILIZATOR VERIFICAT

David Covaci, București

Răzvan ceea ce oferi tu este extraordinar din multe puncte de vedere, informația primită de la tine este foarte bine documentată , dar și foarte practică. Am descoperit multe secrete din acest domeniu ce chiar le-am aplicat și dau roade excelente. Ești nr.1!

UTILIZATOR VERIFICAT

Izabela Muntean, Iași 

Nu-mi vine să cred nici acum că l-am întâlnit pe Răzvan. Ceea ce am primit de la el mi-a schimbat viața total. Cu instrucțiunile și ajutorul său acum fac bani suficienți ca să călătoresc în jurul lumii. Recent mi-am îndeplinit și visul să vizitez New York-ul.

UTILIZATOR VERIFICAT

Alex & Iulia Rus, Craiova

Răzvane ce ne-ai făcut!? Ne-ai dat viața peste cap! Ahahaha :)) Eu și Iulia nu avem cuvinte să-ți MULȚUMIM! Datorită metodei tale de a face bani pe internet m-am întors în România la familie. Fac bani de acasă și stau cu copilașii mei, nu la 2376 de km distanță.

VEZI AICI MAI MULTE TESTIMONIALE!

UTILIZATOR VERIFICAT

Anca Suciu, Constanța

Răzvan îți sunt nespus de recunoscătoare că ai creat acest ghid foarte foarte bun, dar mai ales îți mulțumesc pentru tot suportul oferit de voi și pentru multele emailuri, probabil că nici acum nu începeam dacă nu insistai și nu mă încurajai atât de mult cu emailurile tale.

UTILIZATOR VERIFICAT

Dan & Silvia P., Malaga

La început nu am avut încredere deloc, mai era și teama că dau banii degeaba, aici în Spania am mai luat țepe. Dar la insistențele soției am luat ghidul vostru. Ce a urmat a întrecut orice așteptări și am rămas foarte plăcut surprinși de calitatea informațiilor dvs.

UTILIZATOR VERIFICAT

Radu Cebotari, Chișinău

...te urmăresc de mult timp și am tot amânat să investesc în oferta ta. Sincer mi-e ciudă că nu am început mai repede, dar nu-i nimic, e bine și acum. Ghidul tău e super, am învățat atât de multe. Am retras chiar zilele trecute 500€ a doua oară. Îți mulțumesc Răzvan!

UTILIZATOR VERIFICAT

Denis Toma, Napoli

M-am înscris în programul de afiliere al lui Răzvan acum 2 luni, după ce am luat ghidul lui. Am retras bani până acum de 3 ori și a plătit de fiecare dată exact la timp. Foarte tare e că în ghid am învățat tot ce trebuie să fac pentru a face bani din afiliere la programul lui.

UTILIZATOR VERIFICAT

Adina M., Oradea

Nu demult mi-am pierdut locul de muncă și căutând online un job, am dat de site-ul tău. Îi mulțumesc lui D-zeu că te-am întâlnit Răzvan pentru că am învățat cum să fac bani de acasă foarte ușor. Acum îl învăț și pe fiul meu care prinde foarte repede.

UTILIZATOR VERIFICAT

Sergiu Ispas, Brașov

Hey Răzvan vreau să te anunț că primii bani ce i-am făcut cu ajutorul ghidului tău i-am "investit" într-o vacanță în Fuerteventura unde sunt chiar acum hehe, îți dau imediat și o poză. Te salut de pe plaja Playa del Castillo și te invit cu drag aici!🌞🌞🌞

Capturi de pe WhatsApp

Capturi de pe Skype

SUCCESUL ÎN CIFRE

Află ACUM modalitatea cea mai ușoară și practică de a obține rapid libertatea financiară chiar dacă nu ai experiență și nici măcar cea mai mică idee cum să faci asta!

sageata jos arrow
razvan petrescu

D E  L A:

BIROUL LUI RĂZVAN PETRESCU

C Ă T R E:

ORICINE DOREȘTE LIBERTATEA FINANCIARĂ

Salutare! Sunt Răzvan Petrescu, specialist în afacerile online, marketing afiliat, investiții la Bursă dar și în piața cripto, antreprenor în imobiliare și auto. Fac bani pe internet din 2009, iar acum îți voi arăta cum să faci ȘI TU bani online printr-un sistem simplu și legal de care eu mă folosesc de ani de zile.

Cred cu tărie că informaţia şi cunoaşterea înseamnă putere. Cu informația corectă ai puterea să te dezvolți și să ai o viață fericită. Dezvoltarea personală, depăşirea propriilor limite, ieşirea din confortul personal şi să mergi înainte indiferent de obstacole… sunt cheia succesului .

De aceea, pe această pagină, te rog să citești cu atenție ce-ți voi dezvălui!

Dar înainte de a începe, te rog să citești această clauză de declinare a răspunderii:

Înțelegem că majoritatea oamenilor devin entuziasmați și vor să înceapă imediat cum dau de noi și de website-urile noastre. Însă înainte de a investi în tine, noi considerăm că este important să fii transparent în ceea ce privește propriile așteptări. În general planurile de a face bani eșuează nu pentru că nu funcționează, ci pentru că oamenii devin nerăbdători.


Trebuie să intri în acest domeniu din perspectiva unei educații care duce la venituri. Nu invers. Nu încercăm să te convingem de nimic; de fapt, nu ne crede pe noi sau pe oricine altcineva. Bazează-ți alegerea pe ceea ce simți imediat după ce ai citit asta. 


Acestea fiind spuse, te rugăm să înțelegi că nu îți vom garanta niciun rezultat sau venit anume și nu sugerăm că vei duplica succesul nostru sau al oricăreia dintre persoanele de succes prezentate pe acest site.


O persoană obișnuită care cumpără orice informație despre „cum să faci bani” de pe internet nu obține garantat rezultate excelente. Și acesta este parțial și motivul pentru care nu doar vindem lucruri despre „cum să faci bani”, ci ne și implicăm personal. În concluzie, rezultatele tale vor varia și vor depinde de mulți factori, inclusiv, dar fără a se limita la etica și determinarea ta în muncă. Toate oportunitățile noi implică efort și acțiune consecventă. DACĂ NU EȘTI O PERSOANĂ DISPUSĂ SĂ ACCEPȚI ACEST LUCRU, TE RUGĂM SĂ NU ACHIZIȚIONEZI PRODUSELE NOASTRE.

AM ÎNȚELES! SĂ ÎNCEPEM...

CUM ÎȚI VEZI VIAȚA ÎN VIITOR?

Te-ai întrebat vreodată cum va fi viața ta peste 10 ani?


Te-ai gândit cum ar fi să intri în mall sau să pleci într-o vacanță cu familia fără să-ți faci griji deloc pentru buget?


Poate că ai visat mereu să te retragi de la jobul tău zilnic de 8-10 ore și să-ți petreci tot restul vieții călătorind prin lume, vizitând locuri exotice sau istorice și gustând cele mai delicioase și neobișnuite mâncăruri. Sună minunat, nu?

Vrei să trăiești viața din plin, însă contul tău bancar spune altceva: „Nu mai visa, este imposibil!!”


Doare, nu!? Am fost cândva și eu în această situație...

NU AVEAM NICIO SPERANȚĂ

Acum mulți ani visam și eu să fiu liber financiar și independent, însă realitatea era cu totul alta, eram plin de împrumuturi la bancă și la prieteni.


Nu aveam deloc economii sau investiții și nicio garanție sau speranță pentru un viitor liber financiar. Viitorul meu era incert și era frustrant.

Probabil că și pentru tine e la fel. De fapt în această situație se află majoritatea oamenilor (mai ales cei tineri) și asta deoarece încă din școală am fost mințiți și spălați pe creier că dacă vrei să ai succes în viață trebuie să mergi la școală și să obții un loc de muncă bun, cu alte cuvinte „succesul” înseamnă să muncești de dimineață până seara ca să-i îmbogățești pe alții, un fel de „sclavie modernă”.

AM REUȘIT DATORITĂ UNEI METODE EXCELENTE!

Totuși, din fericire, am reușit să ies din acea situație dezolantă după ce am descoperit o metodă pe care o poate aplica ORICINE, dar mai ales o metodă lipsită de investiții majore.


Și, pe această pagină, îți voi arăta metoda testată și dovedită timp de peste 14 ani despre cum poți face ȘI TU exact asta, să ieși din „sclavie” și să atingi libertatea financiară simplu și rapid.


Așadar te sfătuiesc să citești tot de pe această pagină, ABSOLUT TOT, deoarece o să-ți ofer cheia către Libertatea TA Financiară.

Pregătește-te Să Rămâi Mască De Uimire!

Te-ai gândit vreodată să-ți pornești propria afacere pe internet și să faci bani online?


Dacă da, am două vești bune pentru tine...


În primul rând ești o persoană mai inteligentă decât una obișnuită.


Și în al doilea rând mintea ta urmează să fie uluită pentru că ești pe calea cea bună prin care o să-ți fie prezentat un lucru foarte important pentru cei liberi financiar și anume... venitul pasiv.


Și nu doar venitul pasiv, ci venitul pasiv nelimitat...


Și nu doar venitul pasiv nelimitat, ci venitul pasiv nelimitat pe care îl poți replica oricât de mult dorești

Abilitatea de.....

A Ști Cum Să Generezi Venit Pasiv Online Este Cea Mai Importantă Abilitate Pe Care O Vei Dobândi Vreodată În Viața Ta

Posibilitățile de venit sunt nelimitate

Ceea ce înseamnă că poți să faci orice, adică poți să fii oriunde și să cumperi ce vrei, să te răsfeți pe tine sau familia oricât dorești.


Locația geografică nu contează, poți să faci bani cu metoda meaDE ABSOLUT ORIUNDE, de pe o insulă sau chiar din mijlocul pădurii ori din vârful muntelui dacă ai internet.


În consecință poți trăi unde vrei, în România sau în Thailanda sau oriunde în lume, tu alegi.


Cu ceea ce o să-ți prezint imediat aici poți face bani din orice țară sau din orice sătuc uitat de lume... atâta timp cât ai o minimă conexiune la internet, fixă sau mobilă, nu contează.

NU AI PROGRAM DE LUCRU

Nu există un program fix astfel că poți începe și încheia ziua de lucru oricând dorești...


Și dacă știi cu adevărat ce trebuie să faci (adică ceea ce te voi învăța eu în Ghid), la un moment dat în câteva luni o să ajungi chiar să poți sări peste orice zi de lucru dorești, să-ți iei vacanță oricând dorești.


Sau poți lucra și din călătorii dacă vrei ori doar să arunci o privire să vezi câți bani ai mai făcut în timp ce ești la plajă sau la munte.

UN STIL DE VIAȚĂ AȘA CUM ÎL DOREȘTI

A avea un Ghid și un Sistem pentru profituri cu venit pasiv este absolut cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru viitorul tău financiar, sănătatea, stilul tău de viață și, binențeles, pentru relația/căsnicia ta. Cu alte cuvinte...

Ceea Ce-Ți Voi Dezvălui Imediat Este Biletul Tău Spre LIBERTATE În Fiecare Aspect Al Vieții Tale

Este stilul de viață prin care poți să fii pe plajă toată ziua, să ajungi acasă și să constați că sute sau chiar mii de euro au fost câștigați online în timp ce ai fost plecat.


Aceasta este modalitatea prin care poți să dormi liniștit și să descoperi dimineață că ai făcut o grămadă de bani de la oamenii de pe celelalte fusuri orare care au fost activi în timp ce tu dormeai.

faci bani de oriunde

Aa și da... cum aș putea să uit?!? Nu vei avea șefi. Ești propriul tău șef. Îți faci propriile reguli și propriul program de lucru. Și nu te mai trezești niciodată cu alarmă.


Nu trebuie să te îmbraci niciodată special ca pentru un job. Poți purta bermude și sandale în fiecare zi și nimeni nu îți va spune nimic. Poți lucra de acasă din propriul confort, chiar și în lenjerie intimă în mijlocul patului dacă vrei 😉

În ciuda a tot ce se întâmplă în lume…

AFACERILE PE INTERNET AU EXPLODAT!

Și continuă să crească…

Vechiul Mod De A Te Îmbogăți Prin Muncă Grea S-a Terminat Dacă Urmezi Instrucțiunile Mele. Școala și Economia Produc Acum Doar Sclavi Ai Datoriilor, Adică Dependenți De Stat și/sau Patroni

Așadar, dacă te gândești să obții libertatea financiară cu profituri nelimitate online, ești pe drumul cel bun, ai găsit pagina potrivită și persoana potrivită care să te ajute să ajungi acolo.

NU MAI LUA SFATURI FINANCIARE DE LA SĂRACI!

Altfel O Să Ajungi sau O Să Rămâi Ca Ei!

Ai Nevoie De Cineva Cu Experiență, Pragmatic și Sincer Care Să-Ți Spună Adevărul În Față Despre Făcutul Banilor Online, Chiar Dacă Poate Uneori Doare

De aceea dă-mi voie să-ți "zgudui" un pic realitatea și să-ți dezvălui un adevăr probabil dureros despre făcutul banilor online:Nu există îmbogățire peste noapte!!


Așa cum nu există nici acele butoane magice sau produse minune "apasă aici și faci tone de bani...", "fă acum 20 de mii de euro în 5 minute..." etc. Când vezi astfel de oferte fugi cât vezi cu ochii de ele pentru că nu sunt altceva decât înșelătorii!


E adevărat că sunt multe persoane reale care fac foarte foarte mulți bani pe internet, și eu sunt real :-), dar nu fac bani apasând butoane magice.


Primul lucru pe care trebuie să-l înțelegi aici este că aceasta NU este acel gen de “schemă de îmbogățire rapidă” înșelătoare, ci este despre a crea....

O Adevărată Afacere Online Care Face Bani Reali În Fiecare Zi (Sau Chiar Oră),Chiar Și În Timp Ce Dormi

UN GHID ȘI UN SISTEM PENTRU ORICINE

Vestea bună este că NU doar cei super-deștepți sau specialiștii pot face asta, ci ORICINE care are două lucruri esențiale: dorința autentică de a-și schimba cu adevărat viața și o voință suficient de mare pentru a urma instrucțiunile îndeaproape și a-și atinge obiectivele.


Iar secretul constă în urmărirea instrucțiunilor unui ghid pas-cu-pas și aplicarea unui sistem cu succes pe termen lung ce nu necesită studii speciale, ce îl poți seta pe autopilot, un sistem care să-ți aducă bani și venit pasiv în mod constant, bani ce-ți intră în cont indiferent că dormi sau ești în vacanță.

munceste de acasa

Prin ceea ce-ți voi prezenta mai jos vreau să mă asigur că în următoarele 2 luni vei câștiga cel puțin 1000 EUR pe lună, iar în 6 luni minim 3000 EUR în fiecare lună, după care tu vei decide la ce suma vrei să ajungi. Ți se pare corect?

METODA FĂCUTĂ CORECT

Cu Care Eu Și Mulți Dintre Elevii Mei Am Făcut Și Facem Milioane De Euro Pe Internet

metoda corecta razvan petrescu

Un început corect înseamnă a avea o fundație solidă pentru consolidarea unui venit pe termen lung, nu doar ceva temporar.


Cele mai multe produse "cum să faci bani" te orbesc cu tot felul de promisiuni, însă trec pur și simplu peste începutul corect, de aceea TOATE dau greș.

Probabil ai văzut pe internet multe astfel de promisiuni sau ești deja sătul din cauza înșelătoriilor, însă am de gând să-ți arăt Metoda Corectă, cea mai eficientă, profitabilă și dovedită metodă de a face bani pe internet, și asta fără MLM-uri, fără să vinzi cosmetice, fără investiții bizare sau alte "oportunități" fantomă.

Eu de-a lungul timpului, în special de când mi-am dat demisia de la job în 2009 și am devenit independent financiar, am făcut bani online prin mai multe metode, dar am descoperit că...

De Departe Cea Mai Ușoară Și Mai Rapidă Metodă De Făcut Bani Online A Fost Și Este...

MARKETINGUL AFILIAT

Exact! Marketingul afiliat făcut corect este CEA MAI EFICIENTĂ, SIMPLĂ ȘI MAI PUȚIN RISCANTĂ metodă de a face bani rapid deoarece prezintă AVANTAJE URIAȘE  comparativ cu orice altă afacere .

IATĂ DOAR CÂTEVA DINTRE

AVANTAJE…

 • NU trebuie să ai experiență anterioară

 • Ca să faci marketing afiliat trebuie să cunoști câteva lucruri esențiale și pașii corecți pe care trebuie să-i faci și care sunt cuprinși în ceea ce-ți voi oferi mai jos, iar pentru asta experiența anterioară nu este obligatorie.

 • NU trebuie să ai anumite studii sau abilități tehnice

 • Ca să faci asta chiar nu ai nevoie de studii universitare sau să fii vreun IT-ist iscusit absolut deloc. Și oricum nu se învață la școală așa ceva. Cunosc persoane care abia recent au pus mâna pe un computer iar acum fac câte 5000 și chiar 10000 de euro lunar din marketing afiliat.

 • NU trebuie să deții niciun produs sau website

 • Ca să faci bani în online evident că trebuie să vinzi ceva, un produs sau serviciu, însă în marketingul afiliat marele avantaj este că tu nu trebuie să ai absolut niciun produs, există milioane de produse online ale altora iar eu o să te învăț care sunt cele mai bune. Și nu trebuie să ai un website, se poate promova altfel 😉

 • NU trebuie să reinventezi roata ori să fii un geniu

 • Mulți consideră că pentru a face bani pe net trebuie să produci ceva sau să dai lovitura cu vreo invenție de geniu, ceea ce nu e deloc adevărat. Cunosc persoane care au doar 8 clase care fac o grămadă de bani din marketing afiliat.

 • NU vei avea nevoie de angajați, vei lucra independent

 • Lucrezi pe cont propriu, cu propriul tău program, nu ai nevoie de angajați dacă nu vrei, nu e necesar, cel puțin la început. Eu am angajați deoarece în timp mi-am dezvoltat afacerea și am avut nevoie de ajutor pentru a face și mai mulți bani, însă majoritatea marketerilor afiliați activează independent.

 • NU necesită spațiu, depozite, transport sau relații clienți

 • TOATĂ activitatea se desfășoară online, în plus tu vei promova produsele altor companii, în consecință toate activitățile de depozitare (în caz că sunt produse fizice), procesare plăți, livrare, spațiu sau suportul de la relații clienți revine în totalitate acelei companii; tu doar le promovezi siteul/produsul și încasezi banii, nimic altceva.

 • NU este necesară o investiție mare

 • Ca să începi să faci bani în marketing afiliat investițiile sunt foarte mici, de fapt poți să începi chiar și cu ZERO lei. Vei avea toate secretele în ceea ce-ți voi prezenta mai jos.

 • NU implică SPAM sau alte ilegalități

 • Afacerea de marketing afiliat este 100% legală și nu implică absolut nicio ilegalitate. În instrucțiunile de la mine vei avea multe detalii și despre partea legală, taxe către Stat, etc.

 • NU este vorba despre afaceri MLM

 • Nu, nu este vorba de niciun MLM, nu trebuie să convingi pe nimeni de nimic, nu trebuie să te întâlnești cu persoane și cu nimeni, nici măcar în online prin video-call-uri sau alte metode bizare de vânzări.

 • NU există niciun risc

 • În general toate investițiile și starturile de afaceri vin cu anumite riscuri. Însă pot să te asigur că marketingul afiliat esteafacerea cea mai puțin riscantă din tot ce există pe planetădeoarece investești sume infime sau deloc, nu te interesează nimic pe partea de relații clienți, deci nu riști practic absolut nimic.

ȘI ÎNCĂ 5 MARI

AVANTAJE...

 • Rată de profit uriașă datorită cheltuielilor extrem de scăzute

 • Ținând cont că pentru a face bani din marketing afiliat nu trebuie să investești sume mari sau chiar deloc, iar profitul este 100% al tău… putem spune că evident rata de profit este uriașă comparativ cu orice altă afacere online sau offline.

 • Poți controla activitatea din orice locație din lume

 • Marketingul afiliat este o afacere strict online, deci ca să activezi ai nevoie doar de o conexiune la internet și un dispozitiv inteligent (laptop sau smartphone). Cum azi internetul este peste tot… poți face bani de oriunde.

 • Muncești doar când dorești, întreții afacerea și câștigi ani de zile

 • Nu ai un program deci tu decizi când dorești să muncești. După ce ai configurat online afacerea mai intri din când în când pentru a întreține sistemul și astfel să câștigi bani pe o perioadă nelimitată.

 • Poți automatiza afacerea, intervenția ta fiind minimă

 • Nu trebuie să fii mereu în online deoarece poți automatiza afacerea în mare parte. Și datorită faptului că internetul este în toată lumea afacerea ta va produce bani non-stop, chiar și când dormi, de la oamenii de pe celelalte fusuri orare de pe celelalte continente.

 • Ai acces instantaneu la o piață mondială

 • Internetul este peste tot, pe toate continentele și în toate țările, în consecință ai acces la TOATĂ LUMEA, oriunde există conexiune la internet, ai acces imediat la un “ocean” de posibilități.

Așadar aceasta este metoda pe care ar trebui să o aplici și TU dacă vei încerca vreodată să faci bani online, mai ales dacă ești începător și fără experiență. Asta binențeles dacă știi ce trebuie să faci. Dar nu te îngrijora, m-am ocupat eu și de asta! 😉

Ce ÎNSEAMNĂ marketingul afiliat?

Sigur te întrebi ce este marketingul afiiat, așa că foarte pe scurt... este o metodă de promovare online prin care o persoană denumită afiliat încasează un comision din vânzarea produselor comercializate de o companie sau persoană.


Afiliatul încasează un comision pentru fiecare produs vândut online, întocmai ca un agent de vânzări. De fapt, procesul de marketing are la bază trei componente:


• comerciantul(cel care vinde produsul),

• afiliatul(cel care promovează produsul) și...

• consumatorul(cel ce cumpără produsul).


Comerciantul oferă unlink de afiliereatașat unui produs, pe care îl va da mai departe spre promovare către oricine dorește să promoveze acel produs, ORICINE indiferent de vârstă sau ocupație.


Există zeci de mii de produse online din care poți câștiga foarte bine, cu comisioane mari de 60%, 70% sau chiar mai mult, și foarte multe platforme unde te poți înscrie ca afiliat. Nu-ți fă griji îți voi spune eu care sunt cele mai bune platforme și cum găsești cele mai bune produse cu câștigurile cele mai mari.


Așadar tu nu trebuie să ai niciun produs și chiar niciun website dacă vrei, nici depozit sau inventar de produse, nici măcar serviciul de asistență clienți deoarece și de acest lucru se ocupă comerciantul. De aceea ți-am și enumerat toate avantajele de mai sus din marketingul afiliat pentru căîn acest domeniu există doar avantaje.


OK, toate bune, foarte simplu sistemul, numai avantaje, însă probabil îți pui întrebarea.....

“CUM FAC MARKETING AFILIAT ÎN MOD EFICIENT??”

Păi aici e problema... că foarte mulți încearcă, însă puțini reușesc să facă bani din afiliere deoarece nu cunosc secretele ascunse din marketingul afiliat.


Nu poți face asta oricum, la plesneală, trebuie să urmezi anumiți pași și să ții cont de anumite lucruri importante ca să ai succes și să faci bani foarte mulți și rapid cu marketingul afiliat.


DA, cu siguranță se fac bani din asta si ORICINE poate s-o facă... dacă are informațiile potrivite și pașii potriviți.


Ei bine în urma experienței mele de peste 14 ani în acest domeniu am creat un Ghid COMPLET Pas-Cu-Pas care să te ia de mânuță frumos ca pe un copilaș, să te îndrume și să-ți dezvăluie secretele marketingului afiliat și astfel într-un timp foarte scurt să ai succes, să faci o grămadă de bani și să obții Libertatea Financiară mult dorită.

ÎȚI PREZINT GHIDULCOMPLETPAS-CU-PAS...

"Cum Să Faci Bani Cu MARKETINGUL AFILIAT Și Secretele Lui Ascunse" , sau mai pe scurt MARKETINGUL AFILIAT , este o carte electronică în format PDF (ebook ce poate fi citit și urmat pas cu pas de pe dispozitive ca telefon, tabletă, computer, etc) compusă din 5 părți în total 19 capitole de înaltă calitate foarte bine documentate și explicate.

 • Excelent pentru începători, dar foarte util și pentru cei cu experiență

 • NU NECESITĂ EXPERIENȚĂ anterioară absolut deloc

 • Disponibil pe orice dispozitiv (telefon, tabletă, computer)

 • Te ghidează PAS-CU-PAS și îți dezvăluie toate secretele ascunse din marketingul afiliat

 • Ghid complet despre cum să începi și să-ți menții afacerea ta online de marketing afiliat pe termen lung

 • Îți arată concret cum se fac banii online în marketingul afiliat ÎN MOD LEGAL

Disponibil pe ORICE dispozitiv

marketingul afiliat pachet digital

Ce ESTE Ebook-ul "MARKETINGUL AFILIAT"?

EsteCEL MAI BUN GHID PAS-CU-PAScare îți va dezvălui TOATE secretele ascunse din marketingul afiliat, secrete ce te vor ajuta, printre altele, să faci o grămadă de bani și să obții libertatea financiară. Acesta te învață pas cu pas despre.....

 • Cum funcționează marketingul afiliat și cum să faci bani din astachiar dacă ai ZERO experiență anterioară

 • Cum să ai succes ca marketer afiliat chiar dacă ai deja experiență, dar nu ai reușit să faci bani mulți din asta

 • Cum să faci bani chiar șiîn timp ce dormi sau ești în vacanță

 • Cum să faci bani din marketing afiliatfără să ai niciun produs

 • Cum să faci bani din marketing afiliatchiar dacă nu ai un website

 • Cum să faci un website rapid (în cazul în care decizi să ai un website)

 • Cum săconduci o afacere online de succesîn marketing afiliat

 • Cum săeviți capcanele în care cad toțicei care nu reușesc să facă bani din marketing afiliat

 • Cum săte îmbogățești câștigând venituri foarte maridin marketingul afiliat

 • Cum să fii unmarketer afiliat cu normă întreagă.Da, poți să trăiești din asta și chiar să fie activitatea ta principală

 • Cum săgenerezi trafic onlinede înaltă calitate

 • Cum să faci bani onlineîn mod legitim

 • Cum să îți construieștipropria listă de prospecți

 • Cum să facifunneluri de vânzăricare îți vor aduce sume uriașe de bani în cont

 • Cele mai bune strategiide afiliere

 • Cele mai bune platformede afiliere

 • Cum să aipropria ta „armată” de afiliați

 • Cum să devii profesionist șicum să-ți configurezi afacerea pentru taxe și impoziteca să fi în legalitate

 • Și multe altele...

CeNU ESTE Ebook-ul "MARKETINGUL AFILIAT"?

Atenție această carte electronicăNU este...

 • O schemă de îmbogățire rapidă 

 • Un program minune ce-ți va aduce bani peste noapte

 • Ceva ce te face să câștigi bani fără să faci nimic

 • Și binențelesNUESTE SCAMsau ceva asemănător!

Sunt convins că te întrebi...

“Care Este Prețul??”

Înainte de a-ți spune prețul vreau să te asigur de un lucru:

Nu vreau să vin cu abureli ca majoritatea celor care vând tot felul de cursuri sau cărți minune la care oferă și bonusuri în plus doar pentru a ademeni mai bine prospecții.

Nu că asta ar fi ceva ilegal neapărat, este o practică foarte des întâlnită online, însă, din punctul meu de vedere, nu e tocmai moral. De ce?

Pentru că în cele mai multe cazuri bonusurile nu sunt decât un artificiu de marketing menit să vândă mai bine, bonusuri care de fapt în realitate fac parte din același produs (curs sau e-book), dar vânzătorul a segmentat produsul doar ca să fie mai atractiv.

EI BINE EU NU O SĂ PROCEDEZ AȘA!

Da, aș fi putut să separ din Ghid câteva capitole să le adaug ca „bonusuri”, însă nu ar fi corect față de tine, aș avea sentimentul că te păcălesc.


În plus consider că cititorii mei sunt mai inteligenți de atât, așa cum ți-am spus și mai sus.


Sunt convins că nu ai nevoie de așa-zise “bonusuri” scoase din Ghid și că ești o persoană suficient de inteligentă să vezi adevărata lui valoare ca întreg.

Și, ținând cont că mă ocup și de imobiliare, o să-ți dau un scurt exemplu din acest domeniu:

Ar fi ca și cum aș vrea să-ți vând un apartament superb complet finisat, dar te aburesc că-ți ofer și ferestrele, parchetul și nemaipomenitele prize… ca bonus, ele în realitate fiind incluse deja “la pachet” în apartament evident.

munceste de acasa

Și revenind la preț...

Așadar Acest Ghid Se Vinde De Obicei Cu 997 EUR...

Dar Tu Nu Vei Plăti Nici Pe Departe Atât...

Deși Ar Merita Pe Deplin Banii Crede-mă... Dacă Stai Un Pic Să Te Gândești!

Ca să înțelegi de ce spun asta o să pun problema mai în perspectivă...

  costuri pentru facultate

  Costul mediu pentru a te mențineîntr-o facultatetimp de 4 ani în România este de aproximativ 15.000 euro

  Și ce primești în schimb? O slujbă mediocră ce te ține ostatic peste 40 de ani din viața ta.

  costuri pentru business

  Costul mediu alînceperii unei noi afaceri tradiționaleîn România este tot de 15.000 euro

  Potrivit site-ului stirileprotv.ro, costul mediu al începerii unei afaceri tradiționale de la zero este puțin peste 15.000 de euro.

  Acum ia în considerare că aproximativ 80% dintre afacerile noi eșuează în primii doi ani de la deschidere, 90% în primii cinci ani și 95% în primii 10 ani...

  Și așa îți vei da seama că începerea unei afaceri tradiționale este un pariu foarte riscant și costisitor.

  ceas in spirala bani arsi

  Pierzi 1 MILION de EURO cu un jobcu program 9-17 pentru tot restul vieții

  Exact! Ai citit bine! Iată de ce spun asta...

  Oricine – vreau să spun ABSOLUT ORICINE – poate face cel putin 3000 EURO lunar într-o afacere de marketing afiliat cu Ghidul meu.

  În România salariul mediu net este de 800 euro (în momentul redactării acestui articol). Așadar dacă tu faci aproximativ 10.000 euro anual la job înseamnă că pierzi cel puțin 26.000 euro pe an bani ce i-ai putea face în plus pe lângă cei 10.000 eur câștigați din salariu.

  Multiplică cei 26.000 eur cu 40 de ani cât petreci în câmpul muncii și o să-ți dai seama că pierzi CEL PUȚIN 1 MILION DE EURO dacă nu faci nimic ACUM, dacă nu începi o afacere online cu marketingul afiliat.

 • Iar aceste cifre de câștiguri sunt minime, potențialul fiind MULT MULT mai mare, practic tu vei decide cât dorești să câștigi.

Și ca să înțelegi mai ușor vezi aici și o comparație simplă...

FACULTATE & AFACERI TRADIȚIONALE

VS

Afiliere cu ghidul MARKETINGUL AFILIAT
INVESTIȚIE:
€ 30.000+
INVESTIȚIE:
Foarte Puțin
TIMP CA SĂ OBȚII REZULTATE:
1 - 30+ ANI!
TIMP CA SĂ OBȚII REZULTATE:
Câteva Săptămâni!
RISC:
Foarte Mare
RISC:
ZERO! (o să vezi mai jos de ce)
REZULTATE:
Stres/Incertitudine, Datorii, Consum Enorm de Timp Pentru Bani
REZULTATE:
Libertate Financiară, Timp Liber Pentru Tine și Familia Ta, Viață Fără Griji
comparatie job versus marketing afil
  Când punem problema așa logic...

  Înțelegi ușor de ce un Ghid care te învață rapid să-ți crești veniturile la cel puțin 3000 euro lunar valorează cel puțin 997 EUR... mai ales că acestea sunt venituri minime. Practic îți scoți investiția în nici două săptămâni!

  umbra

  Dar, cum am spus mai sus, nu-ți fă griji, n-o să-ți cer să plătești nici pe departe acel preț...

  De Fapt Vreau Să Ai Ghidul Pas Cu Pas La Cel Mai Mic Preț Care A Fost Oferit Vreodată

  (Numai Și Numai Pe Această Pagină)

razvan petrescu marketingul afiliat

Nu uita că am fost în situația ta...


Am simțit pe pielea mea și știu cum e când vrei atât de mult să-ți schimbi viața, dar resursele tale sunt limitate...


Aș fi ipocrit să-ți cer să investești atâția bani cu mine doar așa pur și simplu.


Deci NU...

NU O SĂ PLĂTEȘTI PREȚUL OBIȘNUIT DE 997 EURO!

Am AplicatPentru O Perioadă LimitatăUn Discount De 85%.

Poți Să Obții DOAR ACUM Ghidul Pas cu Pas „MARKETINGUL AFILIAT” La Un Preț Foarte Scăzut De Doar 147 EURO !

  AVERTISMENT:Acest Preț Este ValabilDoar Aici Și Acum. Dacă Părăsești Această Pagină Sunt Șanse Mari Să Nu Mai Vezi Oferta.

  AH DA ȘI ÎNCĂ CEVA...

ÎȚI OFER CEA MAI CURAJOASĂ GARANȚIE!

Ca să vezi câtă încredere am în ghidul meu MARKETINGUL AFILIAT o să-ți ofer garanția “RISC-ZERO-DIN-PARTEA-TA” pentru a mă asigura că ești pe deplin PROTEJAT(Ă):

garantie marketingul afiliat

30 DE ZILE

GARANȚIE DE

RETURNARE

100% A BANILOR

Garanția “RISC-ZERO-DIN-PARTEA-TA” îți oferă posibilitatea ca timp de o lună întreagă să testezi ghidul meu și dacă nu-ți place ce rezultate vei avea sau dacă din vreun alt motiv bizar nu îți place Ghidul meu, anunță-mă în perioada de garanție și-ți voi face RAMBURSARE TOTALĂ, îți voi returna Absolut Toți Banii Înapoi ce i-ai dat pe Ghidul meu!

Greu găsești online astfel de garanții pentru astfel de lucruri, așa că dacă te-ai gândit vreodată să faci ceva pentru tine și familia ta și vrei să obții Libertatea Financiară... acum e momentul!!

Acesta e acel click care îți va schimba viața pe toate planurile!

Acum Că Nu Ai NICIUN RISC ... Evident Că Nu Ai NICIO SCUZĂ !

Poți Să Începi Chiar

DE AZI!

La Cel Mai Mic Preț Oferit Vreodată!!! 

ÎNCEPE ACUM SĂ FACI BANI ONLINE!

Când Dai Click Pe Acel Buton... Atunci Viața TA Se Va Schimba Pentru Totdeauna

ebook marketingul afiliat

Produsul este digital. Imaginea este doar cu titlu de prezentare și vizualizare.

Ajunge Cu Munca Pentru Alții!!

Nu Este Vina Ta Că Te-Ai Chinuit Până Acum...

Dar Începând De Azi Este 100% Responsabilitatea TA!

Ai fost mințit. Da și încă în stil mare. Și mult timp...


Ți s-a spălat creierul că trebuie să faci multă școală, să obții un loc de muncă bun și să muncești din greu (pentru alții binențeles) pentru a avea „succes în viață”.


Ai avut toate aceste convingeri limitate care te-au împiedicat să-ți iei viața în propriile mâini.


Și, cel mai important, nu aveai informațiile potrivite pentru a trece la următorul nivel în viața și independența ta.


Deci, nu e vina ta că ai fost blocat atât de mult timp.


....Dar AJUNGE!


Acum știi purul adevăr!

(vezi mai multe detalii despre această 'spălare pe creier' și 'sclavia modernă' și multe altele în ebook-ul gratuit ce l-ai primit de la mine pe email - "Libertatea Financiară")

Acum știi cât de rapid și ușor poți schimba lucrurile pornind o afacere online în marketingul afiliat.


Cu alte cuvinte…

  Nu mai ai nicio scuză pentru a nu schimba lucrurile.

  Tot ce ai nevoie este o investiție mică de doar 147 EUR!

  Și ceva curaj să începi.

  umbra

Nu Îți Cer Să Spui „DA” sau „NU”...

Îți Cer Doar Să-i Dai O Șansă

Este ca și cum ai cumpăra o casă: Trebuie să-i vezi interiorul înainte de a te putea decide.


Așadar, ceea ce vreau să faci este să intri în interiorul ghidului “Marketingul Afiliat” și să vezi dacă tot ce am promis astăzi este adevărat.


Citește și urmează pașii din ebook... Creează-ți prima sursă de venit conform informațiilor din Ghid... Și vezi ce se întâmplă!


Dacă este pentru tine exact ceea ce am promis, super, sunt și eu fericit.


Dacă nu e pentru tine, nicio problemă, îți voi da banii înapoi.


Tot ce va trebui să faci este să-mi dai un e-mail și să-mi spui „Hei Răzvan, îmi vreau banii înapoi”... Și îi primești cât de curând.


Atât e de simplu. 😉

După Cum Vezi Am Făcut Această Super-Ofertă Pentru Ca Decizia Ta Să Fie Cât Mai Ușoară Posibil...

Acum Depinde Doar De Tine Ca Să Începi Printr-un Singur Click Fără Niciun Risc

Nu încerc să te păcălesc să cumperi Ghidul meu!!


Adevărul este că indiferent că vei lua sau nu Ghidul meu... viața mea nu se va schimba prea mult.


Voi continua să fac o grămadă de bani online din marketing afiliat (printre altele), atât eu cât și elevii mei...


Și voi avea în continuare SUTE și chiar MII de elevi cu care să împărtășesc cunoștințele și să-i ajut la atingerea cel puțin a aceluiași nivel de succes ca al meu.


Așadar indiferent ce decizie iei, voi continua să fac bine elevilor mei.


Dar TU vei putea dormi liniștit știind că ai avut ocazia ideală de a schimba lucrurile și de a începe să-ți creezi viața pe care tu și familia ta o meritați...

...Dar pe care ai ratat-o??

Aceasta este decizia cu care va trebui să trăiești...

Dar totuși tind să cred că nu o să ratezi această oportunitate cu risc zero (până nu e prea târziu), așa ar fi logic...

Pasul Final! Click Pe Butonul De Mai Jos Și Profită de SUPER-PREȚ & GARANȚIA 30 ZILE  'Risc-Zero-Din-Partea-Ta'  :

Nu O Să Plătești Prețul Obișnuit! Am Aplicat Pentru O Perioadă Limitată UnDiscount De 85%.

Poți Să Obții DOAR ACUM Ghidul Pas cu Pas„MARKETINGUL AFILIAT”La Un Preț Foarte Scăzut!!

PREȚ NORMAL:

997 EURO

DISCOUNT 85% INSTANT APLICAT!

Obține-l Astăzi Pentru O Investiție Mică De Doar 147 EURO!

  AVERTISMENT:Acest Preț Este ValabilDoar Aici Și Acum. Dacă Părăsești Această Pagină Sunt Șanse Mari Să Nu Mai Vezi Oferta.

Uite, știu că acesta poate părea un pas mare și de speriat.


Să fim sinceri, pentru unii 147 de euro nu sunt bani puțini... dar nici mulți.


Dar hai să-ți pun o întrebare:


Doar ținând banii în contul tău bancar, care este probabilitatea ca acești bani să „facă pui” în următoarele 30 de zile?


Îți spun eu: ZERO.


Ba chiar o să rămâi cu și mai puțini datorită taxelor și comisioanelor bancare, dar și din cauza inflației cauzată de criza actuală.


Deci, cred că ești de acord că importanți nu sunt banii pe care îi ai la îndemână... ci ceea ce faci cu acei bani este ceea ce face diferența.


Au valoare doar atunci când sunt folosiți inteligent.


De ce să nu-ți pui banii să lucreze pentru tine !?


De ce să nu-i investești în tine și în viitor?


În cel mai bun caz, peste 30 de zile vei avea propria ta afacere online profitabilă și în funcțiune.


În cel mai rău caz, îți vei primi banii înapoi.


Indiferent de situație, nu ai nimic de pierdut...


Dar sunt MULTE foarte multe de câștigat.


Și pentru a-ți ușura lucrurile și mai mult... iată ce voi face.

Pentru că ai ajuns până aici îți voi oferi și un...

BONUS SPECIAL SURPRIZĂ:

(Nu Este Inclus În Oferta Inițială)

Ca să mă asigur că vei reuși să faci bani cu ghidul meu vei avea din partea mea...

SUPORT PERSONAL 1-LA-1 PE WHATSAPP SAU SKYPE

Vei primi numărul meu PERSONAL de telefon și ID-ul meu de Skype și mă vei putea contacta oricând dorești ca să te ajut și astfel să mă asigur că vei reuși să-ți atingi obiectivele!

Bonus valabil doar dacă vei începeDE AZI!

Ce mai aștepți?

Ebook în Format PDF Disponibil Pe ORICE Dispozitiv

marketingul afiliat pachet digital

Produsul este digital. Imaginile sunt doar cu titlu de prezentare și vizualizare.

Poți Face Bani Atât Cât Vrei Tu...

Atât de RAPID pe Cât Vrei Tu...

Atât de MULT pe Cât Dorești Tu

Imediat după ce ai configurat "sistemul" (ce se poate face într-o săptămână sau maxim o lună) va face bani atâta timp cât dorești tu...


Este aproape ca și cum ai avea o licență pentru a tipări bani.


Este o metodă testată și răs-testată cu succes de mii de marketeri afiliați; de mine de peste 14 ani.


Partea cea mai tare este că spre deosebire de un loc de muncă, afacerea ta online îți face bani non-stop , 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, 365 de zile pe an...


În timp ce dormi… Mănânci… Te distrezi cu prietenii… Călătorești… Joci fotbal… Te uiți la Netflix… Mai dormi…


Înțelegi ideea 😉


Dacă nu ești o persoană căreia îi place la nebunie să muncească :)) și îți place să te bucuri din plin de viață... ghidul meu MARKETINGUL AFILIAT este exact ce ai nevoie.


Aici nu trebuie să-ți rupi spatele sau să-ți storci creierii ori să fii sclav la alții...


Așadar... ce vei alege??

Gândește-ți Logic și Realist Opțiunile și DECIDE...

Ai Doar TREI Variante Aici

Dacă încă mai ești aici, înseamnă că îți place ideea de a-ți "printa" proprii bani de pe laptop sau telefon (cum ar putea să nu-ți placă!?)...


Așadar, este timpul să-ți arăt TREI căi pe care le poți parcurge în acest moment:

 • red bullet

  1. POȚI SĂ NU FACI NIMIC ACUM ȘI SĂ RĂMÂI UNDE EȘTI

 • red bullet

  Poți spune că te vei „gândi la asta”... Poți chiar să marchezi această pagină și să promiți că vei reveni în câteva zile...


  Dar să fim sinceri - asta nu se va întâmpla.


  Dacă părăsești oferta mea acum, vei reveni la viața ta de zi cu zi mai repede decât crezi...


  În acel cerc vicios de care tot încerci să scapi...


  Această speranță și entuziasm pe care le simți acum curând se va disipa... Și pur și simplu va dispărea. Am văzut lucrul ăsta de atâtea ori. Și chiar nu mi-ar plăcea deloc să văd că ți se întâmplă și ție.

 • red bullet

  2. POȚI ÎNCERCA DE UNUL SINGUR CU CEEA CE AI ÎNȚELES ȘI DESCOPERIT AZI AICI

 • red bullet

  Ți-am împărtășit aici doar câteva aspecte azi...


  Ți-am dezvăluit de ce aceasta este afacerea în care trebuie să fii...


  Deci, poate dorești să ieși de aici și să încerci să faci singur(ă) conexiunile, să te descurci personal fără o îndrumare clară.


  Problema este că îți va lua FOARTE MULT timp și bani să-ți dai seama cum funcționează. Și chiar dacă ai timp și bani la dispoziție... NU e garantat că vei reuși singur(ă).


  Există milioane de produse de vândut... Sute de piețe cărora să le promovezi... Zeci de platforme de publicitate de folosit... Și singura modalitate de a ști ce funcționează cel mai bine este să încerci totul (ceea ce sincer ar fi o nebunie).


  Deci, dacă nu ai tot timpul din lume și tone de bani cu care să te joci la risc, îți sugerez să alegi opțiunea #3.

 • red bullet

  3. LASĂ-MĂ SĂ TE DUC ÎN CULISELE AFACERII DE MARKETING AFILIAT SĂ-ȚI ARĂT CUM SĂ O FACI... PAS CU PAS

 • red bullet

  Nu doar că am câștigat milioane de euro pentru mine în cei peste 14 ani... dar am ajutat și MII de oameni să înceapă să facă bani online.


  Îndrumările din Ghidul pas-cu-pas MARKETINGUL AFILIAT sunt pașii exacți și informațiile necesare pentru a reuși în scurt timp să faci o grămadă de bani cu marketingul afiliat. 

Am văzut tot. Le-am încercat pe toate. Le-am făcut pe toate. În online, dar mai ales în marketing afiliat.


Și sunt dispus să îți împărtășesc TOTUL, astfel încât să nu pierzi timp și bani dându-ți seama singur(ă) de toate.

TU Ce Tip De Persoană Ești? Cum Vei Alege Să Fii și Cu Ce Rezultate?

usa rosie

TIP #1

"Renunț, nu fac nimic, rămân unde sunt și mă plâng în continuare de ce am o viață săracă și mediocră."

usa galbena

TIP #2

"Încerc singur(ă) și irosesc o grămadă de timp și bani ca la final să eșuez întorcându-mă de unde am plecat."

usa verde deschisa

TIP #3

"Investesc în mine, aleg să fiu îndrumat(ă) pas cu pas, fac bani și obțin rapid LIBERTATEA FINANCIARĂ."

NU UITA: Libertatea TA Financiară Stă În Mâinile Tale!

CE VEI PRIMI DE LA MINE ?

Vei primi din partea mea un pachet de 3 lucruri extrem de valoroase dacă începi ACUM:

 • MARKETINGUL AFILIAT - ghidul pas cu pas

 • GARANȚIA 30 ZILE BANII ÎNAPOI - "Risc-Zero-Din-Partea-Ta"

 • SUPORTUL MEU PERSONAL - pe Whatsapp sau Skype

&

garantie marketingul afiliat

30 DE ZILE

GARANȚIA DE

RETURNARE

100% A BANILOR

Cu alte cuvinte... vei primi din partea mea tot ce ai nevoie ca să începi CU SUCCES propria ta afacere de marketing afiliat în cel mai scurt timp posibil.Fără niciun risc!

ÎNCEPE ACUM!

marketingul afiliat pachet digital

Produsul este digital. Imaginile sunt doar cu titlu de prezentare și vizualizare.

Poți Să Obții DOAR ACUM Ghidul Pas cu Pas„MARKETINGUL AFILIAT”La Un Preț Foarte Redus!!

PREȚ NORMAL:

997 EURO

DISCOUNT 85% APLICAT!

Obține-l Astăzi Pentru O Investiție Mică De Doar 147 EURO!

  AVERTISMENT: Prețul de 147 EURșiSuportul PersonalSunt Valabile Doar Aici Și Acum. Dacă Părăsești Această Pagină Sunt Șanse Mari Să Nu Mai Vezi Această Ofertă.

Acestea fiind spuse... iată sfatul meu pentru tine...

PUR ȘI SIMPLU...

FĂ-O!

Fă-ți curajul să apeși pe butonul verde și să începi!


Peste câteva săptămâni, cândte vei trezi în fiecare dimineață cu venituri de 100 eur, 200 eur, 500 eur... te vei uita în urmă la acest moment și te vei felicita că ai făcut-o 😉


Fă click pe butonul verde și te aștept cu nerăbdare să mă contactezi și să-mi spui că ai luat cel mai tare Ghid din viața ta care te învață să ai succes și care îți schimbă viața radical...

Îți mulțumesc că ți-ai făcut timp să citești această pagină și abia aștept să începi cât mai curând! :)Pentru Succesul TĂU, cu prietenie,

razvan petrescu

AI ÎNTREBĂRI SAU NELĂMURIRI? AFLĂ ACUM RĂSPUNSURI PE LOC!

 • ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Sigur vei găsi răspunsuri mai jos selectând întrebările tale de interes. Dacă nu găsești ceva satisfăcător, ne contactezi și te vom ajuta cu drag.

CE ESTE "MARKETINGUL AFILIAT"?

Activitatea de marketing prin afiliere (affiliate marketing) este o metodă de promovare online prin care o persoană denumită afiliat încasează un comision din vânzarea produselor comercializate de o companie sau persoană. Mai multe detalii găsești aici.


"Cum Să Faci Bani Cu MARKETINGUL AFILIAT Și Secretele Lui Ascunse" este CEL MAI BUN GHID PAS-CU-PAS care îți va dezvălui TOATE secretele ascunse din marketingul afiliat, secrete ce te vor ajuta, printre altele, să faci o grămadă de bani și să obții libertatea financiară.


"Cum Să Faci Bani Cu MARKETINGUL AFILIAT Și Secretele Lui Ascunse" este o carte electronică în format PDF (ebook ce poate fi citit și urmat pas cu pas de pe dispozitive ca telefon, tabletă, computer, etc) compusă din 5 părți în total 19 capitole de înaltă calitate foarte bine documentate și explicate. Mai multe detalii despre ce este și ce nu este ghidul Marketingul Afiliat găsești aici.

PENTRU CINE ESTE ASTA?
mana ce arata spre mine

Această activitate este pentru trei tipuri de oameni:

1. Cei care sunt interesați să obțină LIBERTATE TOTALĂ în viața lor prin crearea unei afaceri online simple și legitime fără investiții mari (sau deloc), dar nu știu ce să facă și de unde să înceapă.

2. Persoane care au mai încercat diferite tipuri de afaceri, dar nu a funcționat așa cum s-au așteptat (MLM, Amazon, magazin online, cursuri online, prestare servicii, etc).

3. Pentru deținătorii de afaceri online care ar dori să-și accelereze vânzările și să le pună pe pilot automat.

DE UNDE ȘTIU CĂ NU ESTE SCAM / ÎNȘELĂTORIE?

Proiectul MARKETINGUL AFILIAT există în online de peste 14 ani, iar eu personal, Răzvan Petrescu, activez în sfera educației financiare online din 2015 și am reușit să generez o mare comunitate de dezvoltare personală în Romania și diaspora prin canalul meu de Youtube @RazvanPetrescuOficial. Nu mi-aș risca niciodată reputația și comunitatea pe care vreau să le dezvolt în continuare pentru nicio sumă de bani.


Ca să nu mai spun că am aceleași date de contact de foarte mulți ani, nr telefon și skype (am foarte mulți clienți ce țin legătura cu ei încă din 2015); dacă ar fi fost scam ceea ce fac eu, cu siguranță nu mai aveam aceleași date de contact pe toate site-urile mele, și nici site-urile în sine evident.


Te înteleg să ai o doză de scepticism în timpurile în care trăim, altfel dacă nu ai fi așa unii ar spune că ai fi o persoană naivă, însă în privința mea și a noastră poți fii liniștit(ă), totul este în regulă 100% și legal.


*Plata se face in mod 100% securizat prin cea mai sigură platformă de plăți online din lume: Paypal.

NU STIU NIMIC DESPRE AFILIERE. VA FI GHIDUL PREA COMPLICAT PENTRU MINE?

Cu siguranță nu va fi complicat! Încă de la început am încercat să fac toate informațiile din Ghid cât mai prietenoase cu începătorii și ușor de înțeles.


Nu doar că Ghidul este într-un format ce poate fi accesat de pe absolut orice dispozitiv, dar este și structurat de așa natură că vei putea să răsfoiești foarte ușor prin capitole, să te întorci rapid la anumite informații / capitole / subcapitole, în plus ai toate informațiile necesare pentru a avea rezultate viabile și rapide.

NU MĂ PRICEP CU TEHNOLOGIA. E O PROBLEMĂ?

Absolut nicio problemă. La fel cum mulți români nu sunt educați din punct de vedere financiar sau în marketing afiliat, exact la fel e și când vine vorba de tehnologie. Însă dacă de exemplu te descurci cu Facebook sau Instagram, cu siguranță nu văd de ce nu ai putea face și tu bani din afiliere. Și chiar dacă să zicem că ai fi total afon cu tehnologia, dar vrei cu adevărat să faci bani pe internet din afiliere, lucrul acesta nu trebuie să te oprescă.


În plus echipa noastră îți stă oricând la dispoziție să te ajute în orice pas. Deasemenea mă vei putea contacta și pe mine personal prin Whatsapp, Skype sau email ORICÂND vei avea nevoie de ajutor sau dacă nu vei înțelege ceva.

VOI PRIMI AJUTOR ȘI DUPĂ CE IAU GHIDUL?

Da binențeles. Mă vei putea contacta personal prin Whatsapp, Skype sau email ORICÂND vei avea nevoie de ajutor sau nu vei înțelege ceva.

CUM POT CUMPĂRA GHIDUL?

Să cumperi ceva online nu e mare știință, nu e vorba de nave spațiale; a devenit o banalitate să comanzi și să plătești ceva online. Dar hai să detaliem un pic despre plata ghidului MARKETINGUL AFILIAT...


Poți cumpăra Ghidul accesând pagina de cumpărare unde poți achita CU CARDUL (Visa sau Mastecard) sau direct cu Paypal. Nu are importanță ce bancă a emis acel card. în plus poate fi chiar și de la o bancă online cum este Revolut sau altele (Binance, Monese, N26, Crypto.com, Curve, Skrill, etc).


Pe pagina de cumpărare selectezi unul din cele 2 butoane de sub formularul de plată. Indiferent care opțiune o alegi va trebui sa ai un cont de Paypal.


Dacă nu ai cont Paypal selectezi  CARD DE DEBIT ȘI DE CREDIT , completezi datele necesare și îți deschizi cont Paypal pe loc foarte ușor din formularul de plată, după care efectuezi plata cu cardul. 


Dacă ai cont Paypal selectezi    PayPal   și te autentifici, după care faci plata (cu cardul sau din soldul tău Paypal).*


*Plata se va face fie direct de pe card, fie din contul tău Paypal, în funcție de alegerea ta și/sau de unde ai suma necesară pentru achiziție.

VREAU SĂ CUMPĂR
CUM VOI PRIMI GHIDUL?

Ghidul "Marketingul Afiliat" (inclusiv garanție și suport personal) îl vei primi în format digital și se face INSTANT după finalizarea plății.


Deasemenea vei primi automat și un email cu confirmarea plății și accesul la Ghid.

AM ÎNCERCAT SĂ PLĂTESC CU CARDUL, DAR ÎMI DĂ EROARE!

OK, folosești card Visa/Mastercard, dar totuși îți dă eroare. Acest lucru se poate întâmpla din mai multe cauze ce țin de tine personal sau de banca emitentă a cardului, în funcție de eroarea apărută.


Ce poți face tu:


 • folosește un card de debit, nu un card de credit, deoarece nu se acceptă cardurile de credit ca metode de plată online (prin "carduri de credit" ne referim la acele carduri de cumpărături alimentate cu bani puși la dispoziție de bancă având o linie de credit oferită de bancă sub formă de împrumut);

  • verifică corectitudinea datelor introduse în formularul de plată: număr card, dată expirare, codul CVV de securitate din 3 cifre (se află de regulă pe spatele cardului);

  • încearcă din nou efectuarea plății (uneori motivul erorilor poate fi datorită unei probleme de server de moment și nu a cardului);

  • verifică dacă ai fonduri suficiente pe card pentru această achiziție;

  • dacă ai card nou asigură-te că este activat (activarea cardului se face prin introducerea acestuia în bancomat și folosirea PIN-ului);

  • o ultimă variantă ar fi să folosești pentru plată un alt card bancar (binențeles Visa sau Mastercard).

Finalizarea unei plăți online se face prin confirmarea acesteia, iar aici sunt 2 opțiuni (în funcție de bancă și/sau aplicație):

1) Introducând un cod unic de verificare trimis pe loc de bancă prin SMS;

2) Prin confirmarea plății din aplicația băncii de pe dispozitivul tău mobil;

Dacă nu ai primit SMS cu codul unic de verificare sau dacă nu ai putut confirma tranzacția din aplicație, va trebui să contactezi banca ce a emis cardul pentru detalii și ajutor.

Dacă ai încercat toate cele de mai sus și eroarea încă persistă, înseamnă că este o problemă ce ține de banca emitentă a cardului. Este posibil ca pentru cardul tău să existe anumite restricții, din cauza cărora tranzacția este refuzată. Contactează instituția care a emis cardul (banca) pentru a afla informații despre tranzacție și motivul respingerii.

De regulă pe spatele cardului găsești un număr de telefon de relații clienți, număr normal netaxabil; suni la acel număr și le explici ce probleme ai întâmpinat iar lor le arată în sistem care este problema sau dacă este cardul restricționat ori blocat pentru plăți online.


Pentru orice alte nelămuriri legate de plată ne poți contacta și vom încerca să te ajutăm și să-ți răspundem în cel mai scurt timp posibil.

Ce problemă sau eroare întâmpini? Te rog să ne dai cât mai multe detalii, în special ce eroare îți apare.

NU SUNT ÎN ROMÂNIA, POT PLĂTI ȘI PRIMI GHIDUL DE ORIUNDE?

Da binențeles. Poți plăti de oriunde din lume, din orice țară, cu un card Visa sau Mastercard sau cu Paypal, iar Ghidul îl vei primi pe loc după efectuarea plății și pe email.

Detalii despre metoda de plată și livrarea Ghidului vezi puțin mai sus.

MAI TREBUIE SĂ INVESTESC ALȚI BANI ÎN AFARĂ DE GHID?

Nu, nu trebuie neapărat să mai investești sau să mai cumperi ceva. Poți face bani din afiliere fără să investești deloc, o să găsești în Ghid în detaliu despre cum poți face acest lucru.


Dar binențeles, așa cum o să vezi în Ghid, o să-ți recomand, printre altele, și anumite unelte ce te vor ajuta foarte mult ca să ai succes cât mai rapid și să faci cât mai mulți bani, unelte care vor avea un anumit preț, însă nu vor fi sume mari.

DE CÂT TIMP AM NEVOIE ZILNIC SĂ FAC ASTA?

După estimările celor ce au pus în aplicare instrucțiunile și informațiile practice din Ghid, poți face această activitate chiar și cu numai 30-60 de minute pe zi, mai ales că poți automatiza multe aspecte până aproape de 100%.


În timp, când vor veni și rezultatele, vei fi motivat să investești și mai mult timp, ba chiar să renunți la job și să faci din asta activitatea ta principală de a face bani și evident vei face mai mulți bani. Așa cum au făcut majoritatea celor care au luat Ghidul meu.


În concluzie, la fel ca în orice altă activitate, este simplu: cu cât investești mai mult timp, cu atât vei vedea mai multe rezultate.


Fii sincer: câte ore ai rezerva zilnic pentru a crea și obține viața visurilor tale?

NU AM TIMP DELOC. CE POT FACE?

Nu ai timp suficient pentru a avea succes? Hai să-ți spun ceva...


Majoritatea oamenilor care se plâng că nu au timp suficient în viața lor suferă de o proastă rutină și organizare și de un mod de gândire potrivit.


MARKETINGUL AFILIAT te scapă de problemele astea. Cum? Foarte pe scurt... te va lua de mânuță, îți va da întâi 'câteva palme' să te trezești și să treci la acțiune, îți va dezvălui secrete și te va ului astfel încât să tânjești pur și simplu să faci asta cu plăcere și pasiune. Mai ales după ce vei vedea primele rezultate.


Îți garantez că motivația și îndrumările oferite de Ghidul meu te vor determina încă din primul capitol să ÎȚI REZERVI TIMP SUFICIENT pentru a face lucrurile pe care vrei să le faci și anume să atingi independența financiară.


Oamenii de succes au aceleași 24 de ore pe zi ca toți ceilalți, doar folosesc timpul diferit. La fel vei face și tu chiar după primul capitol din MARKETINGUL AFILIAT.


Reține că succesul nu este un accident. Nu e noroc. Nu e soartă. Nu e o întâmplare. Oamenii de succes se dedică și fac tot posibilul pentru a ajunge acolo, pentru a fi cei mai buni – adesea în moduri pe care oamenii obișnuiți nu le pot vedea sau înțelege... pentru că nu au informația potrivită și nici voința necesară pentru a reuși. Informaţia şi voința înseamnă putere și succes.


Fiecare ar trebui să își facă timp să se îmbunătăţească pe sine şi/sau în afaceri, indiferent de stadiul vieţii în care se află. Fie că este vorba de a-şi dezvolta un mod de gândire mai bun pentru a fi o persoană mai bună, fie de a-şi creşte profiturile. Informația potrivită, dezvoltarea personală, depăşirea propriilor limite, ieşirea din confortul personal şi să mergi înainte indiferent de obstacole… sunt secretul succesului.

ESTE 100% GARANTAT CĂ VOI AVEA SUCCES ȘI CĂ VOI FACE BANI DUPĂ CE IAU GHIDUL?

Din păcate oricât de mult ne-am dori să îți asigurăm succesul, nu putem să îți garantăm ceva ce nu depinde de noi 100%. 


Ghidul "Marketingul Afiliat" reprezintă un program educațional, nicidecum o promisiune că vei face o sumă X de bani.


Nu știm cum vei percepe informația din program, cum o vei implementa, dacă vei implementa ceva și cât de în serios vei lua afacerea ta online, astfel NU îți putem garanta și nu putem să ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice fel de câștig / pierdere financiară.


Răzvan Petrescu și "MarketingulAfiliat.com" NU îți garantează bani sau câștiguri X în X zile. De fapt o să-ți dezvăluim și un lucru important legat de acest aspect: Este ilegal ca cineva să garanteze așa ceva, în scris sau verbal sau altă formă. Pe site-ul nostru NU o să vezi astfel de promisiuni, ci doar ce posibilități există.


În schimb tot ce îți putem garanta este că prin muncă, răbdare și seriozitate poți avea rezultate aplicând informațiile din Ghid și/sau din instrucțiunile primite din partea noastră prin email / Whatsapp / Skype.


Mai multe detalii despre acest aspect vezi Termenii și Condițiile siteului.

ESTE LEGALĂ ACEASTĂ ACTIVITATE?

Da este 100% legală. Afilierea la alte companii și produse există de secole în forma sa primitivă, încă înainte să se fi inventat acest cuvânt, dinainte să existe internetul și încă dinainte să apară termenul de "marketing afiliat". Iar primul program complex de afiliere pe internet a fost dezvoltat de Amazon în jurul anului 2000 (a fost dezvoltat și aprobat pe o perioadă de câțiva ani).


De asemenea în Ghid vei învăța și despre cum să faci această activitate în totală legalitate (partea juridică, taxe, ANAF, etc).

POT FACE ASTA CHIAR DACĂ NU LOCUIESC ÎN ROMÂNIA?

Categoric. Poți face această activitate de ORIUNDE din lume atâta timp cât ai conexiune la internet. 

Poți descărca Ghidul de oriunde te afli pe orice tip de dispozitiv și poți face bani cu ceea ce vei învăța de oriunde te-ai afla.... de pe plajă, de la munte sau din vârful patului.

NU AM BANI PENTRU GHID. CE POT FACE?

Ghidul nu este gratuit. Informația de calitate costă, însă prețul de doar 147 euro din acest moment te asigur că este enorm de mic comparativ cu valoarea lui (a fost evaluat la 997 euro) și oricum îți vei recupera banii dați pe Ghid foarte repede.


Ce poți face în cazul în care vrei să începi, dar nu ai bani să cumperi Ghidul? Ar fi 3 variante:


1. Varianta cea mai bună este să te înscrii în PROGRAMUL NOSTRU DE AFILIERE cu care poți face bani fără să investești nimic. Înscrierea este gratuită. Promovezi online ghidul MARKETINGUL AFILIAT și primești un comision excelent pentru fiecare vânzare. Plățile se fac în cont de Paypal. Mai multe detalii despre programul nostru de afiliere găsești AICI.


2. O altă opțiune ar fi să împrumuți suma necesară (eu așa am început în 2009 în mediul online). Însă aici rămâne ca tu să cântărești bine lucrurile.


3. Și varianta ceva mai dificilă (sau nu!?) este să economisești și să strângi suma necesară. Aici e mai mult de discutat, însă totuși este mai înțelept și mai simplu decât crezi. Și hai să-ți detaliez un pic de ce zic asta...


Dacă-ți faci o analiză a bugetului tău personal o să constați cu uimire câte cheltuieli inutile la care poți renunța faci lunar, de exemplu țigări, cafea, dulciuri, sucuri, comenzi online de mâncare, prânz la muncă, combustibil consumat inutil, Netflix, etc, sunt doar câteva aspecte.


De exemplu pentru o perioadă în loc să comanzi mâncare o poți găti tu și ieși cu mâncare cu 50% mai ieftină (și mai sănătoasă).


Sau în loc să te deplasezi la job cu mașina îți faci un abonament la autobuz (sau metrou); daca de ex combustibilul te-ar costa 300 lei/lună, un abonament doar 100 lei.


Să nu mai spun de țigări că dacă le reduci sau renunți la ele vei economisi câteva sute de lei.


Așadar ce spui, merită să faci niște "sacrificii" înțelepte pentru o perioadă scurtă până strângi bani pentru educația și independența TA financiară??


Îți recomand acest articol cu 7 trucuri despre cum să eviți cheltuielile inutile.

ÎN CÂT TIMP VOI FACE BANI ȘI CÂȚI?

Se fac FOARTE mulți bani din această activitate, însă nu există un răspuns exact la o asemenea întrebare pentru că nu ai cum să știi așa ceva, aici nu este vorba de un job cu un salariu fix.


Este o activitate în care ești propriul șef, în consecință veniturile depind de ceea ce faci tu și binențeles dacă vei aplica instrucțiunile din Ghid, cât de mult te implici, cât timp petreci dezvoltându-ți propria afacere de marketing afiliat, etc.


E ca și când m-ai întreba de exemplu "câți pași voi face mâine?".


Eu pot să-ți zic că vei face 1000 de euro pe zi în maxim o lună, dar nu te ajută cu nimic, în acest domeniu nu există că "garantat faci XXXX euro pe zi/săptămână"; uneori faci mai mult alteori mai puțin.


Hai să te întreb și eu să vedem dacă îmi poți da un răspuns exact: De câte ori vei clipi din ochi mâine? Sau cu câte grame de mâncare te vei hrăni săptămâna asta? Evident că nu ai un răspuns clar. Dar un lucru știi sigur: vei clipi de multe ori și vei mânca pe săturate 😉

DACĂ NU SUNT MULȚUMIT, POT PRIMI BANII ÎNAPOI?

Bineînțeles! Eu ofer o politică pentru returnare a banilor de 30 de zile (vezi detalii despre garanție aici).


Poți să primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit de informațiile găsite în Ghid.


Doar scrie un email către [email protected] cu motivul pentru care dorești restituirea banilor plus alte câteva detalii.

Pentru mai multe amănunte vezi Termeni și Condiții la secțiunea dedicată pentru "Politica de Rambursare".

MERITĂ SĂ ÎNCEP DACĂ NU AM O SUMĂ MARE DE BANI?

Cu siguranță DA, MERITĂ! Ai nevoie doar de suma modică ce o oferi pe Ghid, iar după aceea poți urma instrucțiunile și faci bani din afiliere chiar și fără să mai investești alți bani.


Eu când am început în online în 2009 am împrumutat bani pentru asta. Și am început într-un domeniu riscant în care puteam să pierd banii, în trading online pe piața forex. Iar acum pot spune fără nicio urmă de îndoială că a fost cea mai bună decizie din viața mea.


Nu înțelege greșit, eu nu spun acum să împrumuți și tu bani pentru a începe, însă îți garantez că nu vei regreta atunci când vei începe. Când vei vedea ce "comoară" ai în mână îți vei mulțumi. 😉


SFAT: Dacă-ți faci o analiză a bugetului tău personal o să constați cu uimire câte cheltuieli inutile faci lunar. Țigări, cafea, dulciuri, sucuri, mâncăruri semipreparate, comenzi de mâncare, combustibil consumat inutil, etc, sunt doar câteva aspecte. De exemplu pentru o perioadă în loc să comanzi mâncare o poți găti tu și ieși cu mâncare cu 50% mai ieftină (și mai sănătoasă). Sau în loc să te deplasezi la job cu mașina îți faci un abonament la autobuz (sau metrou); daca de ex combustibilul te-ar costa 300 lei/lună, un abonament doar 100 lei. Să nu mai spun de țigări că dacă le reduci sau renunți la ele vei economisi câteva sute de lei. Așadar ce spui merită să faci niște "sacrificii" înțelepte pentru o perioadă scurtă până strângi bani pentru educația ta?

Îți recomand acest articol cu 7 trucuri despre cum să eviți cheltuielile inutile.

GHIDUL ESTE ÎN FORMAT TIPĂRIT SAU DIGITAL?

Ghidul "Cum Să Faci Bani Cu MARKETINGUL AFILIAT Și Secretele Lui Ascunse" îl vei primi în format digital PDF downloadabil*, îl vei putea descărca și analiza pe orice dispozitiv inteligent (telefon, tableta, laptop, PC, etc).

Nu am decis încă să îl oferim și în format tipărit, pe hârtie, datorită cererii foarte scăzute a acestuia în acest format (mai toți oamenii dețin astăzi cel puțin un smartphone). Un alt motiv este că astfel salvăm și natura. :)

*Îl vei putea descărca din emailul ce-l vei primi de la noi, sau de pe site imediat după finalizarea plății.

POT ACHIZIȚIONA GHIDUL PLĂTIND ÎN CRIPTOMONEDĂ?

Nu, deocamdată nu oferim această opțiune.

Nu ai găsit răspunsul mai sus? Consultă și pagina de Întrebări și Răspunsuri sau contactează-ne!

VREI SĂ AFLI DE LA NOI ȘI ALTE SECRETE DESPRE CUM SĂ FACI BANI PE INTERNET?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom ține la curent!

VREI SĂ AFLI DE LA NOI ȘI ALTE SECRETE DESPRE CUM SĂ FACI BANI PE INTERNET?

Abonează-te la newsletter-ul nostru și te vom ține la curent!

experienta razvan petresculinie alba razvan petrescuprofesionisti marketingulafiliat.com

Acesta nu este un program de îmbogățire rapidă și nici nu credem în succesul peste noapte. Credem în muncă, integritate și dezvoltarea abilităților dumneavoastră dacă vreți să câștigați mai mult financiar. După cum prevede legea, nu putem și nu oferim nicio garanție cu privire la capacitatea dumneavoastră de a obține rezultate sau de a câștiga bani cu oricare dintre produsele sau serviciile noastre. Rezultatele dvs. vor varia, în sensul că pot să fie mai mari sau mai mici sau chiar să nu existe, și vor depinde de mulți factori, inclusiv, dar fără a se limita la, educația, experiența și etica dvs. în muncă. Toate afacerile implică riscuri, precum și eforturi și acțiuni concrete și consecvente. Dacă nu sunteți dispus(ă) să acceptați acest lucru, vă rugăm să NU CUMPĂRAȚI NICIUN PRODUS DE LA NOI.

Orice referințe sau exemple utilizate în cadrul acestui site web sunt reale și documentate, dar sunt folosite strict doar în scopul de exemplu. Persoanele care apar pe acest site au muncit, au investit și s-au dedicat până ajungă la rezultatele declarate de ele.

Răzvan Petrescu & Co. nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice fel de câștig sau pierdere financiară și niciodată nu putem fi trași la răspundere pentru propriile dumneavoastră acțiuni. Nimic din ce este pe acest site sau în cartea electronică "Marketingul Afiliat" sau alt produs sau bonus de pe siteurile noastre nu se poate considera un sfat financiar, medical sau politic. Totul trebuie tratat doar ca și un material informațional. Mai multe detalii găsiți pe acest site la Declinarea Responsabilității.